compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > High School Musical 3

High School Musical 3

*1/2000
Waardering: 1.5/5
Voor alle leeftijden

drama, familiefilm, komedie, musical, romantiek

Pitch van High School Musical 3
High School Musical 3: Senior Year
Zac Efron (Troy Bolton), Vanessa Hudgens (Gabriella Montez), Ryne Sanborn (Jason Cross), Kaycee Stroh (Martha Cox), Ashley Tisdale (Sharpay Evans) en Chris Warren Jr. (Zeke Baylor)
Delen op facebook
High School Musical 3
Nederlandse première: 10-12-2008
Verenigde Staten, 2008, 112 min,
Troy en Gabriella lopen het risico om van elkaar gescheiden te worden als ze beiden naar een andere opleiding gaan. Samen met de Wildcats zetten ze een musical op poten die hun ervaringen, angsten en kansen voor de toekomst weergeeft.
bijzonderheden
Dit derde deel in de High School-serie is de eerste film uit de serie die direct uitgebracht wordt in de bioscopen. De andere twee werden uitgebracht als televisiefilms en waren mateloos populair op DVD.
Aanloop
Naast de voorgaande twee High School Musical-films regisseerde Kenny Ortega eerder o.m. Ferris Bueller's Day Off en Hocus Pocus.
Recensies van High School Musical 3
High School Musical 3 - Bioscopen, Tijden & Tickets

High School Musical 3 in de bioscoop

Wil je High School Musical 3 zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 17 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Troy en Gabriella lopen het risico om van elkaar gescheiden te worden als ze beiden naar een andere opleiding gaan. Samen met de Wildcats zetten ze een musical op poten die hun ervaringen, angsten en kansen voor de toekomst weergeeft. Dit derde deel in de High School-serie is de eerste film uit de serie die direct uitgebracht wordt in de bioscopen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen