compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 16-9 t/m 22-9
Film van de week!
MENU

High School Musical 3

*1/2000
Waardering: 1.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van High School Musical 3

Zac Efron (Troy Bolton), Vanessa Hudgens (Gabriella Montez), Ryne Sanborn (Jason Cross), Kaycee Stroh (Martha Cox), Ashley Tisdale (Sharpay Evans) en Chris Warren Jr. (Zeke Baylor)

Zac Efron (Troy Bolton), Vanessa Hudgens (Gabriella Montez), Ryne Sanborn (Jason Cross), Kaycee Stroh (Martha Cox), Ashley Tisdale (Sharpay Evans) en Chris Warren Jr. (Zeke Baylor)

Delen op facebook
High School Musical 3
Nederlandse première: 10-12-2008
Verenigde Staten, 2008, 112 min,

Troy en Gabriella lopen het risico om van elkaar gescheiden te worden als ze beiden naar een andere opleiding gaan. Samen met de Wildcats zetten ze een musical op poten die hun ervaringen, angsten en kansen voor de toekomst weergeeft.

bijzonderheden

Dit derde deel in de High School-serie is de eerste film uit de serie die direct uitgebracht wordt in de bioscopen. De andere twee werden uitgebracht als televisiefilms en waren mateloos populair op DVD.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Naast de voorgaande twee High School Musical-films regisseerde Kenny Ortega eerder o.m. Ferris Bueller's Day Off en Hocus Pocus.

Recensies van High School Musical 3

High School Musical 3 - Bioscopen, Tijden & Tickets

High School Musical 3 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je High School Musical 3 zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Troy en Gabriella lopen het risico om van elkaar gescheiden te worden als ze beiden naar een andere opleiding gaan. Samen met de Wildcats zetten ze een musical op poten die hun ervaringen, angsten en kansen voor de toekomst weergeeft. Dit derde deel in de High School-serie is de eerste film uit de serie die direct uitgebracht wordt in de bioscopen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Audio Visual Enterprises, Borden and Rosenbush Entertainment, Buena Vista International, Buena Vista Sony Pictures Releasing (BVSPR), Walt Disney Pictures, Walt Disney Studios Motion Pictures, Walt Disney Studios Motion Pictures Finland

Cast & Regisseur

Zac Efron

Troy Bolton
Vanessa Hudgens

Gabriella Montez
Ashley Tisdale

Sharpay Evans
Corbin Bleu

Chad Danforth
Kenny Ortega

Regisseur