compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Hit Man

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Hit Man

Adria Arjona en Glen Powell Jr. (Gary Johnson)

Adria Arjona en Glen Powell Jr. (Gary Johnson)

Delen op facebook
Hit Man
Nederlandse première: 23-5-2024
Verenigde Staten, 2023, 115 min,

In Hit Man werkt een professor Gary Johnson als nep huurmoordenaar - door steeds valse personages aan te nemen - voor de politie van zijn stad. Hij belandt in gevaarlijk, dubieus terrein wanneer hij zich aangetrokken voelt tot een wanhopige vrouw die probeert te vluchten voor een gewelddadige echtgenoot.

Hit Man trailer en bijzonderheden

Glen Powell werd genomineerd als Beste Acteur tijdens de New Mexico Film Critics 2023.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, de echte Gary Johnson stierf al vroeg tijdens het productieproces en heeft het eindresultaat nooit gezien. Regisseur Richard Linklater heeft alleen telefonisch contact met hem gehad, nooit persoonlijk ontmoet.

Trailer van Hit ManBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hit Manhttps://i1.ytimg.com/vi/Axz1PnxuHqg/hqdefault.jpg2024-04-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Richard Linklater maakte een zeer geavrieerd scala aan films met titels als Boyhood (2014), A Scanner Darkly (2006), Fast Food Nation (2006), School of Rock (2003), Before Sunrise (1995) en Dazed and Confused (1993).

Acteur Glen Powell werkte eerder samen met regisseur Linklater aan de films Apollo 10½: A Space Age Childhood (2022), Everybody Wants Some!! (2016) en Fast Food Nation (2006). Powell is onder meer bekend van Anyone But You (2023), Top Gun: Maverick (2020), The Guernsey Literary Society (2018) en The Expendables 3 (2014).

Adria Arjona was eerder te zien in Morbius (2020), 6 Underground (2019), Life of the Party (2018) en Pacific Rim: Uprising (2018).

Hit Man - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hit Man in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Hit Man is een intelligente en verrassende komedie, waarin het leven van nep huurmoordenaar Gary Johnson (Glen Powell) compleet op z’n kop staat als hij plotseling verliefd wordt op één van zijn potentiële klanten.

Glen Powell (Anyone But You) speelt in Hit Man de rol van professor Gary Johnson. Hij doet zich voor als huurmoordenaar namens de politie van New Orleans. Gary is zéér begaafd in het schakelen tussen verschillende persoonlijkheden om voor iedereen de perfecte hit man te zijn. Hij komt in een lastige situatie terecht als hij gevoelens begint te ontwikkelen voor een van zijn potentiële klanten, de beeldschone Madison (gespeeld door Adria Arjona). Als Madison verliefd wordt op een van Gary's alter ego's - de mysterieuze en sexy Ron - zorgt hun affaire voor een opeenvolging van leugens, bedrog en escalerende belangen. Hit Man, geregisseerd door Oscar-genomineerde Richard Linklater is een intelligente en verrassende komedie, geïnspireerd op een ongelofelijk waargebeurd verhaal.

Productiemaatschappij: AGC Studios, Aggregate Films, Barnstorm Productions, Cinetic Media, Detour Filmproduction, Detour Pictures, Monarch Media, NetFlix, ShivHans Pictures

Cast & Regisseur