compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 1-12 t/m 7-12
Film van de week!
MENU

Hit the Road

Voor alle leeftijden

Pitch

In Hit the Road is een chaotisch, teder gezin op een roadtrip door een ruig landschap en maakt zich druk over de zieke hond en werkt elkaar op de zenuwen. Alleen de mysterieuze oudere broer is stil.
Delen op facebook
Hit the Road
Nederlandse première: 16-6-2022
Iran, 2021, 93 min,

Bekijk bij:

Hit the Road trailer

Trailer van Hit the RoadBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hit the Roadhttps://i1.ytimg.com/vi/-H-b9AqctLM/hqdefault.jpg2022-03-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Hit the Road - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hit the Road in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Een familie van vier rijdt door een prachtig desolaat Iraans landschap. Een vader liggend met zijn been in het gips, een moeder die door haar tranen heen lacht, een jong kind dat als vuurwerk door het voertuig stuitert. En een volwassen zoon die niets zegt, zijn ogen op de weg gericht. Het is al snel duidelijk dat dit niet een gewoon uitstapje is maar een afscheidsreis, waarbij gedurende de trip het gezin zich vastklampt aan herinneringen van het verleden, worstelt met angsten voor het onbekende en zich zorgen maakt om de zieke hond. Hit the Road is het fenomenale speelfilmdebuut van Panah Panahi, zoon van de gerenommeerde regisseur Jafar Panahi (Taxi Teheran). Met de nodige humor schetst de film een gevoelig portret van een gezin dat de pijn van een naderend afscheid wanhopig wil uitstellen. Met muziek van verbannen Iraanse popmuzikanten en een geprezen cast heeft Hit the Road al meerdere prijzen ontvangen waaronder de award voor beste film bij het Filmfestival van Londen.

Cast & Regisseur