compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU

Hoe tem je een draak 3 (NL)

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweld

Pitch van Hoe tem je een draak 3 (NL)

Hoe tem je een draak 3 (NL) filmstill

Hoe tem je een draak 3 (NL) filmstill

Delen op facebook
Hoe tem je een draak 3 (NL)
Nederlandse première: 16-1-2019
Verenigde Staten, 2019, 104 min,

Derde deel van de avonturen van de jonge Viking Hikkie en de Helleveeg-draak Tandloos. Ze ontdekken hun lotsbestemming Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk, ontdekt dat er meer Helleveeg-draken zijn en dat zij bedreigd worden. Hikkie met met Astrid aan zijn zijde binden de strijd aan met de gevaarlijkste vijand die zij ooit zijn tegengekomen.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

Hoe tem je een draak 3 (NL) trailer en bijzonderheden

Vierde trilogie van DreamWorks Animations, na Shrek the Third (2007), Madagascar 3: Europe's Most Wanted (2012) en Kung Fu Panda 3 (2016).

Trailer van Hoe tem je een draak 3 (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hoe tem je een draak 3 (NL)https://i1.ytimg.com/vi/ELMCA7y0fZ4/hqdefault.jpg2019-01-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film werd vooraf gegaan door "Hoe tem je een draak" (2010) en "Hoe Tem Je Een Draak 2" (2014).
Regisseur Dean DeBlois is ook bekend van Lilo & Stitch (2002).

Hoe tem je een draak 3 (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hoe tem je een draak 3 (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Hoe tem je een draak 3 (NL) zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Derde deel van de avonturen van de jonge Viking Hikkie en de Helleveeg-draak Tandloos. Ze ontdekken hun lotsbestemming Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk, ontdekt dat er meer Helleveeg-draken zijn en dat zij bedreigd worden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

DreamWorks Animation presenteert het langverwachte nieuwe deel van één van de meest populaire animatiefilm series ooit: Hoe tem je een draak 3.

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak op. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

Productiemaatschappij: DreamWorks Animation, Mad Hatter Entertainment

Cast & Regisseur