compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Holding Up the Sky (EN subtitles)

Voor alle leeftijden

Pitch van Holding Up the Sky (EN subtitles)

Holding Up the Sky (EN subtitles) filmstill

Holding Up the Sky (EN subtitles) filmstill

Delen op facebook
Holding Up the Sky (EN subtitles)
Nederlandse première: 13-4-2023
2023, 80 min,

In Holding up the Sky voeren Davi Kopenawa en zijn zoon Dario hun strijd naar een internationaal niveau om hun land tegen de indringers te verdedigen, wanneer de Braziliaanse president Bolsonaro aankondigt dat industrieën zich in het Amazonegebied op het grondgebied van Yanomami kunnen vestigen.

Holding Up the Sky (EN subtitles) trailer

Trailer van Holding Up the Sky (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Holding Up the Sky (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/5GGjjLJ8gEU/hqdefault.jpg2023-04-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Holding Up the Sky (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Holding Up the Sky (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Holding Up the Sky (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Vader en zoon voeren een strijd tegen industrieën die zich in het Amazonegebied willen vestigen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Als de sjamanen stoppen met dansen en het leven in het regenwoud haar evenwicht verliest, zal de hemel naar beneden vallen en alles verpletteren.’ Die wijsheid wordt door de Yanomami in Brazilië van generatie op generatie doorgegeven. Maar goudzoekers vervuilen de rivieren, de sjamanen sterven, het regenwoud verdwijnt en de aarde warmt op. Davi Kopenawa, stamhoofd en woordvoerder van de Yanomami, vecht al veertig jaar zonder ophouden tegen de kolonisatie van zijn land. Hij waarschuwt de westerlingen dat wanneer de hemel neervalt, ook zij zullen verpletterd worden. Waarom luisteren ze niet?

Productiemaatschappij: Clin d'oeil Films

Cast & Regisseur