compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 17 25-4 t/m 1-5
WEB | mobiel
Avengers: Endgame - Film van de week!
MENU
Home > Films > Hotel Transsylvanië 3 3D (NL)

Hotel Transsylvanië 3 3D (NL)

***1/20
Waardering: 3.5/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

animatie, familiefilm, fantasy, komedie

Pitch van Hotel Transsylvanië 3 3D (NL)
Hotel Transsylvanië 3 3D (NL) filmstill
Hotel Transsylvanië 3 3D (NL) filmstill
Delen op facebook
Hotel Transsylvanië 3 3D (NL)
Nederlandse première: 25-7-2018
Verenigde Staten, 2018, 97 min,
Dracula heeft het beredruk met het runnen een luxe resort in Transsylvanië. Daarom trakteert zijn dochter Mavis hem op een cruise met de hele familie, zodat hij zelf ook eens op vakantie kan. Dracula valt voor de mysterieuze kapitein Ericka.
trailer en bijzonderheden over Hotel Transsylvanië 3 3D (NL)
Film wordt eerder uitgebracht om Goosebumps 2: Haunted Halloween (2018) niet in de wielen te zitten in september in de VS, toch wordt deze laatste film toch nog op een latere datum uitgebracht.
Aanloop van Hotel Transsylvanië 3 3D (NL)
De film is geregisseerd door Genndy Tartakovsky, die onder andere bekend is van de Cartoon Network-serie 'Dexter's Laboratory' en de eerste twee Hotel Transylvania-films.
BioscoopAgenda van Hotel Transsylvanië 3 3D (NL)

Hotel Transsylvanië 3 3D (NL) in de bioscoop

Wil je Hotel Transsylvanië 3 3D (NL) zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 15 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Dracula heeft het beredruk met het runnen een luxe resort in Transsylvanië. Daarom trakteert zijn dochter Mavis hem op een cruise met de hele familie, zodat hij zelf ook eens op vakantie kan. Met de stemmen van Adam Sandler en Selena Gomez.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transylvania 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie.

In de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transylvania 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters. In de originele versie met de stemmen van o.a. Adam Sandler (Dracula), Andy Samberg (Johnny), Selena Gomez (Mavis), Kevin James (Frank), Fran Drescher (Eunice), Steve Buschemi (Wayne), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin), Keegan-Michael Key (Murray) en Mel Brooks (Vlad). Geregisseerd door Genndy Tartakovsky. Scenario door Genndy Tartakovsky en Michael McCullers.