compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

How to Train Your Dragon 3 3D

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweld

Pitch van How to Train Your Dragon 3 3D

How to Train Your Dragon 3 3D filmstill

How to Train Your Dragon 3 3D filmstill

Delen op facebook
How to Train Your Dragon 3 3D
Nederlandse première: 16-1-2019
Verenigde Staten, 2019, 104 min,

Derde deel van de avonturen van de jonge Viking Hikkie en de Helleveeg-draak Tandloos. Ze ontdekken hun lotsbestemming Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk, ontdekt dat er meer Helleveeg-draken zijn en dat zij bedreigd worden. Hikkie met met Astrid aan zijn zijde binden de strijd aan met de gevaarlijkste vijand die zij ooit zijn tegengekomen.

How to Train Your Dragon 3 3D trailer en bijzonderheden

Vierde trilogie van DreamWorks Animations, na Shrek the Third (2007), Madagascar 3: Europe's Most Wanted (2012) en Kung Fu Panda 3 (2016).

Trailer van How to Train Your Dragon 3 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film How to Train Your Dragon 3 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/ELMCA7y0fZ4/hqdefault.jpg2019-01-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film werd vooraf gegaan door "Hoe tem je een draak" (2010) en "Hoe Tem Je Een Draak 2" (2014).
Regisseur Dean DeBlois is ook bekend van Lilo & Stitch (2002).

How to Train Your Dragon 3 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

How to Train Your Dragon 3 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

DreamWorks Animation presenteert het langverwachte nieuwe deel van één van de meest populaire animatiefilm series ooit: Hoe tem je een draak 3.

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak op. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

Productiemaatschappij: DreamWorks Animation, Mad Hatter Entertainment

Cast & Regisseur