compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

I Care a Lot

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van I Care a Lot

Rosamund Pike (Marla Grayson)

Rosamund Pike (Marla Grayson)

Delen op facebook
I Care a Lot
Nederlandse première: 23-9-2021
Verenigd Koninkrijk, 2020, 118 min,

In I Care a Lot houdt bewindvoerder Marla Grayson malafide praktijken er op na en zuigt de spaarpotjes van haar bejaarde klanten leeg. Dan denkt ze haar volgende slachtoffer te hebben gevonden, maar deze op het oog lieve bejaarde vrouw zonder familie, blijkt connecties te hebben met de onderwereld.

Bekijk bij:

meJane

I Care a Lot trailer en bijzonderheden

Toen de film werd vertoond op TIFF in september 2020 tijdens de Covid-19-pandemie, verwierf Netflix de rechten om hem uit te brengen in de VS, Frankrijk en verschillende andere wereldwijde markten, terwijl Amazon hem verwierf voor release in het VK, Canada, Australië en Nieuw Zeeland als Prime Original.

Trailer van I Care a LotBekijk de trailer en de beste filmstills van de film I Care a Lothttps://i1.ytimg.com/vi/vy7O4ZHs6gw/hqdefault.jpg2021-06-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

J Blakeson regisseerde eerder The 5th Wave (2016) en "The Disappearance of Alice" Creed (2009).
Rosamund Pike was eerder te zien in The Informer (2019), A Private War (2018),Gone Girl (2014) en Jack Reacher (2013).
Acteur Peter Dinklage is een ster sinds de tv-serie Game of Thrones, hij was eerder te zen in de speelfilms Avengers: Infinity War (2018), Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017), en X-Men: Days of Future Past (2014).

I Care a Lot - Bioscopen, Tijden & Tickets

I Care a Lot in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je I Care a Lot zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Een bewindvoerder zuigt het spaargeld van haar bejaarde klanten leeg, dan ontmoet ze haar gelijke.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De succesvolle Marla Grayson (Rosamund Pike) is een wettelijke voogd voor bejaarden, die zelf niet langer in staat zijn om hun eigen financiën te beheren. Marla heeft een groot talent om de wet in haar eigen voordeel te gebruiken en in het nadeel van haar klanten. Maar wanneer Marla in contact komt met Jennifer Peterson, een schijnbaar perfecte nieuwe klant, beseft ze al snel dat uiterlijk bedrieglijk kan zijn. Terwijl Marla krampachtig vasthoudt aan haar ongrijpbare American Dream, staat haar een ijzingwekkend avontuur te wachten.
De thriller I Care A Lot, eerder te zien in Toronto en op het Film Fest Gent, is geregisseerd door J. Blakeson (The 5th Wave), met in de hoofdrol Academy Award-genomineerde Rosamund Pike (Gone Girl), Eiza Gonzlez (Baby Driver) en Peter Dinklage (Game of Thrones).

Productiemaatschappij: Black Bear Pictures, Crimple Beck

Cast & Regisseur

Rosamund Pike

Marla Grayson
Peter Dinklage

Roman Lunyov
Dianne Wiest

Jennifer Peterson
Chris Messina

Dean Ericson
J Blakeson

Regisseur