compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 29-7 t/m 4-8
Film van de week!
MENU

I don't wanna dance (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van I don't wanna dance (EN subtitles)

I don't wanna dance (EN subtitles) filmstill

I don't wanna dance (EN subtitles) filmstill

Delen op facebook
I don't wanna dance (EN subtitles)
Nederlandse première: 10-6-2021
Nederland, 2020, 89 min,

In I don't wanna dance keert de vijftien jarige Joey en zijn broertje na twee jaar bij hun moeder. Aanvankelijk lijkt het goed te gaan, maar hun moeder wordt steeds destructiever. Joey ambieert een danscarrière, maar probeert ook steeds jeugdzorg buiten de deur te houden.

I don't wanna dance (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Waargebeurd verhaal, verteld en gespeeld door de jongen die het meemaakte.

Trailer van I don't wanna dance (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film I don't wanna dance (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/pbE_sYHjlkU/hqdefault.jpg2021-06-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Flynn Von Kleist maakte eerder Crows Nest (2018), waarin ook al Romana Vrede en Yfendo van Praag in speelden.

I don't wanna dance (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

I don't wanna dance (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Joey (15) moet besluiten of hij uit de destructieve dans met zijn moeder stapt of bij haar blijft, ten koste van zijn eigen geluk. Een waargebeurd verhaal, verteld en gespeeld door de jongen die het meemaakte.

Na twee jaar bij hun tante gewoond te hebben worden de vijftienjarige Joey (Yfendo van Praag) en zijn jongere broertje tot hun grote vreugde teruggeplaatst bij hun moeder (Romana Vrede). Aanvankelijk gaat alles goed: het huis is opgeruimd, de koelkast gevuld, Daphne heeft werk en Joey vindt zijn draai bij een dansgroep. Het belooft een mooie zomer te worden. Maar het gezinsgeluk komt al snel onder druk te staan wanneer Daphne terugvalt in haar oude patronen. Joey zet alles op alles om jeugdzorg buiten de deur te houden, maar hoe lang houdt hij deze destructieve dans met zijn moeder nog vol, ten koste van zijn eigen geluk? I Don’t Wanna Dance is een waargebeurd verhaal, verteld en gespeeld door de jongen die het zelf meemaakte.

Productiemaatschappij: The Rogues