compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Il Mio Viaggio in Italia

Il Mio Viaggio in Italia

****1/2
Waardering: 4.3/5

My Voyage to Italy

documentaire

Pitch van Il Mio Viaggio in Italia
Regisseur Martin Scorcese geeft op gedreven, niet-intellectualistische toon deskundig commentaar op het oeuvre van o.m. De Sica, Rosselini, Fellini en Visconti: namen die tot de groten van de filmgeschiedenis behoren.
Delen op facebook
Il Mio Viaggio in Italia
Italië, Verenigde Staten, 1999, 245 min,
bijzonderheden over Il Mio Viaggio in Italia
Een epische master-class over hoe je naar film moet kijken, hoe je de bedoelingen van de regisseur moet interpreteren, hoe je van film moet genieten.
Vervolg op A Personal Journey with Martin Scorsese Through American Movies (1995), waarin de regisseur zich voor het eerst manifesteerde als meesterverteller met een olifantengeheugen.
Scorcese ontdekte de Italiaanse cinema als kind, omdat de familie Scorsese (van Siciliaanse afkomst) zich voor de TV verzamlede om naar Italiaanse films te kijken die door de New Yorkse stations werden uitgezonden.
Aanloop van Il Mio Viaggio in Italia
Martin Scorsese (1942, New York) geldt als een van de belangrijkste Amerikaanse filmmakers, die uitblinkt in een geraffineerde stijl en die verrast in zijn onderwerpkeuzes.
Recensies van Il Mio Viaggio in Italia
BioscoopAgenda van Il Mio Viaggio in Italia

Il Mio Viaggio in Italia in de bioscoop

Wil je Il Mio Viaggio in Italia zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


Niets gevonden voor Il Mio Viaggio in Italia.


Een van de meest gepassioneerde betogen ooit gevoerd voor met name de na-oorlogse Italiaanse cinema.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen