compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 13-8 t/m 19-8
Film van de week!
MENU

Il Mio Viaggio in Italia

****1/2
Waardering: 4.3/5

My Voyage to Italy

Pitch

Regisseur Martin Scorcese geeft op gedreven, niet-intellectualistische toon deskundig commentaar op het oeuvre van o.m. De Sica, Rosselini, Fellini en Visconti: namen die tot de groten van de filmgeschiedenis behoren.
Delen op facebook
Il Mio Viaggio in Italia
Italië, Verenigde Staten, 1999, 245 min,

bijzonderheden

Een epische master-class over hoe je naar film moet kijken, hoe je de bedoelingen van de regisseur moet interpreteren, hoe je van film moet genieten.
Vervolg op "A personal journey with Martin Scorsese through American movies" (1995), waarin de regisseur zich voor het eerst manifesteerde als meesterverteller met een olifantengeheugen.
Scorcese ontdekte de Italiaanse cinema als kind, omdat de familie Scorsese (van Siciliaanse afkomst) zich voor de TV verzamlede om naar Italiaanse films te kijken die door de New Yorkse stations werden uitgezonden.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Martin Scorsese (1942, New York) geldt als een van de belangrijkste Amerikaanse filmmakers, die uitblinkt in een geraffineerde stijl en die verrast in zijn onderwerpkeuzes.

Recensies van Il Mio Viaggio in Italia

Il Mio Viaggio in Italia - Bioscopen, Tijden & Tickets

Il Mio Viaggio in Italia in de bioscoop

Wil je Il Mio Viaggio in Italia zien? Koop of huur de film hier:Een van de meest gepassioneerde betogen ooit gevoerd voor met name de na-oorlogse Italiaanse cinema.Meer films online, op DVD / BR


Amazon Prime Video

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Cappa Production, Meditrade, Paso Doble Film

Cast & Regisseur