compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 23-11 t/m 29-11
Film van de week!
MENU

Impact van de Slag om Arnhem

Pitch

In Impact van de Slag om Arnhem vormen twee van documentaires samen één voorstelling met het verhaal over de impact op de veteranen en de impact op de burgers die moesten evacueren door de Slag. Allemaal kwamen ze terug in een kapotte stad.
Delen op facebook
Impact van de Slag om Arnhem
2022,

bijzonderheden

Bridge to Liberation maakt documentaires over de impact van oorlog en de waarde van vrijheid.

Arnhem for Ever is een documentaire over het leven na de Slag om Arnhem. Wat maakt dat elk jaar in september veteranen, hun familie en vele Arnhemmers bij elkaar komen om ‘een verloren slag’ te herdenken? Het leven van de hoofdpersonen, Engelse veteranen, John Jeffries (+2020) en Wilf Oldham (+2021) stonden in het teken van de tien dagen die hij in 1944 in Arnhem doorbracht.

Terug naar huis vertelt het verhaal van Thea Bouhuijs (91). Zij was een van de vele kinderen die in 1945 na negen maanden evacuatie weer terugkeerden in een compleet verwoest Arnhem. Haar leven moest weer helemaal opnieuw opgebouwd worden. Thea gaat samen met haar nicht Anneke terug naar haar ouderlijk huis.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Impact van de Slag om Arnhem - Bioscopen, Tijden & Tickets

Impact van de Slag om Arnhem in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Impact van de Slag om Arnhem zien? Koop of huur de film hier:Twee documentaires over de impact van WOII.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series