compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

In de sneeuw

speciaal programma

Pitch

In de sneeuw is een programma voor de allerkleinsten. Een lynx verruilt het bos voor de winterse stad, een zwerfhondje is op zoek naar een baasje en een want biedt plaats aan vele dieren om zich warm te houden in de koude nacht.
Delen op facebook
In de sneeuw
2023,

bijzonderheden

EEN LYNX IN DE STAD (NINA BISIARINA, FR 2019)
Een nieuwsgierige lynx loopt het bos uit, aangetrokken door de lichten van de nabijgelegen stad. Daar vermaakt hij zich prima tot hij midden op een parkeerplaats in slaap valt. In de vroege ochtend vinden de lokale bewoners tot hun verbazing dit vreemde dier bedekt met sneeuw.

still uit Lucky Ticket (Svetlana Andrianova, RU 2019)
LUCKY TICKET (SVETLANA ANDRIANOVA, RU 2019)
De grote stad is volgepakt met auto's en haastige mensen. Niemand geeft om een zwerfhond. Maar wat een geluk! Onder deze wijdverbreide onverschilligheid blijkt zich een vriendelijke persoon te bevinden. En nu heeft de hond een bazinnetje en heeft het meisje een goede vriend.

still uit La moufle (The Mitten) (Clementine Robach, FR 2014)
LA MOUFLE (CLEMENTINE ROBACH, FR 2014)
Het sneeuwt. Lily en haar opa maken een vogelhuisje om de vogels de winter door te helpen. Maar Lily vraagt zich af waar de andere dieren onderdak kunnen vinden in de tuin. Daarom legt Lily een van haar warme wanten onder de boom waar het vogelhuisje hangt.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

In de sneeuw - Bioscopen, Tijden & Tickets

In de sneeuw in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je In de sneeuw zien? Koop of huur de film hier:Programma voor de allerkleinsten vol met sneeuw.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series