compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > In krakende welstand

In krakende welstand

drama

Pitch van In krakende welstand
In krakende welstand toont de verhoudingen tussen de verschillende bewoners van een Amsterdams kraakpand. Dit gebeurt grotendeels doordat een van de bewoners, Eveline, voor haar opleiding een videoreportage over het huis, haar medebewoners en de kraakbeweging maakt. Wanneer de gemeente aanbiedt om het pand te kopen, op te knappen en weer aan de bewoners te verhuren zorgt dit voor uiteenlopende reacties.
Delen op facebook
In krakende welstand
Nederland, 1990, 65 min,
Aanloop van In krakende welstand
In krakende welstand is de eerste film van regisseur Mijke de Jong. Onder andere de tv-films Uitgesloten (2001) en Bluebird (2004) volgden. Verder regisseerde de Jong speelfilms als Broos (1997), Allerzielen (2005) en Tussenstand (2007).
BioscoopAgenda van In krakende welstand

In krakende welstand in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je In krakende welstand zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


Niets gevonden voor In krakende welstand.


In krakende welstand toont de verhoudingen tussen de verschillende bewoners van een Amsterdams kraakpand. Dit gebeurt grotendeels doordat een van de bewoners, Eveline, voor haar opleiding een videoreportage over het huis, haar medebewoners en de kraakbeweging maakt. Wanneer de gemeente aanbiedt om het pand te kopen, op te knappen en weer aan de bewoners te verhuren zorgt dit voor uiteenlopende reacties.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen