compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Indiana Jones and the Dial of Destiny

Phoebe Waller-Bridge (Helena Shaw)

Phoebe Waller-Bridge (Helena Shaw)

Delen op facebook
Indiana Jones and the Dial of Destiny
Nederlandse première: 28-6-2023
Verenigde Staten, 2023, 154 min,

In Indiana Jones and the Dial of Destiny bevindt Indy zich in een nieuw tijdperk, zijn pensioen nadert en worstelt met de vraag of hij wel past in een wereld die hem ontgroeid lijkt te zijn. Maar als de tentakels van een al te bekend kwaad terugkeren in de vorm van een oude rivaal, moet Indy zijn hoed weer opzetten en zijn zweep weer oppakken om ervoor te zorgen dat een oud en krachtig artefact niet in de verkeerde handen valt.

Bekijk bij:

Disney+

Indiana Jones and the Dial of Destiny trailer en bijzonderheden

Vijfde film in de reeks van Indiana Jones.
Harrison Ford begon aan fietstochten van 25 km en dagelijkse wandelingen om in vorm te komen voor zijn rol als Indiana Jones.

Trailer van Indiana Jones and the Dial of DestinyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Indiana Jones and the Dial of Destinyhttps://i1.ytimg.com/vi/TonCBoJEY8E/hqdefault.jpg2022-12-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

James Mangold regisseerde eerder Le Mans ‘66 en Logan. John Williams schreef de muziek-score voor elk Indy-avontuur sinds de originele Raiders of the Lost Ark in 1981, hij heeft opnieuw de score gecomponeerd.

Indiana Jones and the Dial of Destiny - Bioscopen, Tijden & Tickets

Indiana Jones and the Dial of Destiny in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Indiana Jones and the Dial of Destiny zien? Koop of huur de film hier:


Disney+

Archeoloog Indiana Jones vecht tegen de klok om een legendarisch artefact terug te vinden dat de loop van de geschiedenis kan veranderen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Indiana Jones and the Dial of Destiny kruipt Harrison Ford weer in de huid van de legendarische, heldhaftige archeoloog.

Harrison Ford keert terug in de rol van de legendarische archeoloog voor dit langverwachte laatste deel van de iconische franchise - een groot, wereldomvattend, spannend filmavontuur. Samen met Ford spelen Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Antonio Banderas (Pain and Glory), John Rhys-Davies (Raiders of the Lost Ark), Toby Jones (Jurassic World: Fallen Kingdom), Boyd Holbrook (Logan), Ethann Isidore (Mortel) en Mads Mikkelsen (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore) de hoofdrollen. De film is geregisseerd door James Mangold (Le Mans ‘66, Logan) en geschreven door Jez Butterworth & John-Henry Butterworth en David Koepp en James Mangold, geproduceerd door Kathleen Kennedy, Frank Marshall en Simon Emanuel, met Steven Spielberg en George Lucas als uitvoerende producenten. John Williams, die elk Indy-avontuur heeft gescoord sinds de originele Raiders of the Lost Ark in 1981, heeft opnieuw de score gecomponeerd.

Productiemaatschappij: Lucasfilm (present), Paramount Pictures (in association with), Walt Disney Pictures (present)

Cast & Regisseur