compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Infinite Football

Infinite Football

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijden

documentaire, filmhuis

Pitch van Infinite Football
Infinite Football filmstill
Infinite Football filmstill
Delen op facebook
Infinite Football
Nederlandse première: 15-8-2019
Roemenië, 2018, 70 min,
De lokale bureaucraat Laurentiu Ginghina droomt ervan om het voetbalspel radicaal te veranderen. Hij is zelf slachtoffer geweest van enkele vreemde regels, waardoor hij geblesseerd raakte. Ginghina houdt er enkele revolutionaire ideeën er op na. Hij lucht zijn hart bij regisseur Corneliu Porumboiu, die goed doorvraagt.
Infinite Football trailer en bijzonderheden
Roemeens gesproken, Engels ondertiteld, 70 min.
In de zomer van 2019 brengt filmmuseum EYE, enkele films uit onder de titel 'Previously Unreleased', films die het goed deden op festivals, maar niet aangekocht zijn door Nederlandse distributeurs.
Aanloop
Corneliu Porumboiu maakte eerder de 'voetbalfilm' The Second Game (2014), waarin Porumboiu samen met zijn vader een voetbalwedstrijd van Dynamo Boekarest tegen Steaua Boekarest terugkijkt, die door zijn vader gefloten werd.
Infinite Football - Bioscopen, Tijden & Tickets

Infinite Football in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Infinite Football zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 34 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De lokale bureaucraat Laurentiu Ginghina droomt ervan om het voetbalspel radicaal te veranderen. Hij lucht zijn hart bij regisseur Corneliu Porumboiu, die goed doorvraagt.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
Veel voetbal- en levenswijsheden in deze documentaire waarin de plaatselijke bureaucraat Lauren?iu zijn bloemrijke gedachten laat gaan over voetbal, oranje boerderijen in Florida, politieke utopie en de sporen die het leven achterlaat.

Veel voetbal- en levenswijsheden in deze documentaire waarin de plaatselijke bureaucraat Lauren?iu zijn bloemrijke gedachten laat gaan over voetbal, oranje boerderijen in Florida, politieke utopie en de sporen die het leven achterlaat. Porumboiu's vorige 'voetbalfilm' was The Second Game (2014), waarin Porumboiu samen met zijn vader een voetbalwedstrijd van Dynamo Boekarest tegen Steaua Boekarest terugkijkt, die door zijn vader gefloten werd.