compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Infinite Football

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Infinite Football

Infinite Football filmstill

Infinite Football filmstill

Delen op facebook
Infinite Football
Nederlandse première: 15-8-2019
Roemenië, 2018, 70 min,

De lokale bureaucraat Laurentiu Ginghina droomt ervan om het voetbalspel radicaal te veranderen. Hij is zelf slachtoffer geweest van enkele vreemde regels, waardoor hij geblesseerd raakte. Ginghina houdt er enkele revolutionaire ideeën er op na. Hij lucht zijn hart bij regisseur Corneliu Porumboiu, die goed doorvraagt.

Infinite Football trailer en bijzonderheden

Roemeens gesproken, Engels ondertiteld, 70 min.
In de zomer van 2019 brengt filmmuseum EYE, enkele films uit onder de titel 'Previously Unreleased', films die het goed deden op festivals, maar niet aangekocht zijn door Nederlandse distributeurs.

Trailer van Infinite FootballBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Infinite Footballhttps://i1.ytimg.com/vi/a5pIXKnNHnc/hqdefault.jpg2019-07-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Corneliu Porumboiu maakte eerder de 'voetbalfilm' The Second Game (2014), waarin Porumboiu samen met zijn vader een voetbalwedstrijd van Dynamo Boekarest tegen Steaua Boekarest terugkijkt, die door zijn vader gefloten werd.

Infinite Football - Bioscopen, Tijden & Tickets

Infinite Football in de bioscoop

Wil je Infinite Football zien? Koop of huur de film hier:De lokale bureaucraat Laurentiu Ginghina droomt ervan om het voetbalspel radicaal te veranderen. Hij lucht zijn hart bij regisseur Corneliu Porumboiu, die goed doorvraagt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Veel voetbal- en levenswijsheden in deze documentaire waarin de plaatselijke bureaucraat Lauren?iu zijn bloemrijke gedachten laat gaan over voetbal, oranje boerderijen in Florida, politieke utopie en de sporen die het leven achterlaat.

Veel voetbal- en levenswijsheden in deze documentaire waarin de plaatselijke bureaucraat Lauren?iu zijn bloemrijke gedachten laat gaan over voetbal, oranje boerderijen in Florida, politieke utopie en de sporen die het leven achterlaat. Porumboiu's vorige 'voetbalfilm' was The Second Game (2014), waarin Porumboiu samen met zijn vader een voetbalwedstrijd van Dynamo Boekarest tegen Steaua Boekarest terugkijkt, die door zijn vader gefloten werd.

Productiemaatschappij: 42 Km Film

Cast & Regisseur