compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Inu-Oh (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Inu-Oh (EN subtitles)

Inu-Oh (EN subtitles) filmstill

Inu-Oh (EN subtitles) filmstill

Delen op facebook
Inu-Oh (EN subtitles)
Nederlandse première: 16-3-2023
Chili, 2021, 98 min,

In Inu-oh lijkt Inu-oh gedoemd om in de marge van de samenleving te leven: door een oude vloek die hem getroffen heeft, moet hij zich helemaal met kleding bedekken. Dan ontmoet hij de blinde muzikant Tomona en ontdekt Inu-oh dat hij een uniek danstalent heeft. Ze gaan samen optreden en trekken steeds meer mensen naar hun concerten, maar dan moeten ze het opnemen tegen de machthebbers die het op hun hebben voorzien.

Inu-Oh (EN subtitles) trailer

Trailer van Inu-Oh (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Inu-Oh (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/WQrAIIVXai8/hqdefault.jpg2023-03-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Inu-Oh (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Inu-Oh (EN subtitles) in de bioscoop

Wil je Inu-Oh (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Een vervloekte danser en een blinde muzikant worden dankzij hun opwindende concerten mega populair.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Inu-oh wordt geboren met een uniek uiterlijk. De mensen om hem heen zijn hierdoor zo ontzet, dat ze elke centimeter van zijn lichaam bedekken met kleding, zelfs zijn gezicht wordt verborgen achter een masker. Op een dag ontmoet hij een jonge blinde biwa speler genaamd Tomona. Terwijl Tomona een intrigerend lied over het verwarde lot speelt, ontdekt Inu-oh dat hij over een ongelooflijk dansvermogen beschikt. Ze worden onafscheidelijk als vrienden en zakenpartners, waarbij zij hun creatieve gaven gebruiken om te overleven aan de randen van de maatschappij.
Ze spelen lied na lied en worden langzaam maar zeker grote sterren. Met zijn muziek betovert Inu-oh zijn publiek en geleidelijk aan begint hij te veranderen in iemand van ongekende schoonheid. Maar waarom is Tomona blind en waarom is Inu-oh geboren met zijn unieke uiterlijk? Deze film vertelt het verhaal over de vriendschap van de twee sterren, die dansend en zingend proberen achter de waarheid te komen en zo elkaars vloek te verbreken.

Productiemaatschappij: Aniplex, Asmik Ace (presented by), Science Saru, Science Saru (animation production by)

Cast & Regisseur

Yutaka Matsushige

Tomona no chichi
Tasuku Emoto

Ashikaga Yoshimitsu
Keythe Farley

Tomona's Father
Avu-chan

Inu-?'
Masaaki Yuasa

Regisseur