compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

INXS Night

Marathon

Voor alle leeftijden

Pitch van INXS Night

INXS Night filmstill

INXS Night filmstill

Delen op facebook
INXS Night
Nederlandse première: 21-11-2019
2019, 98 min,

Documentaire Mystify: Michael Hutchence en het concert INXS Live Baby Live at Wembley Stadium.

INXS Night trailer en bijzonderheden

De show is volledig gerestaureerd van de oorspronkelijke 35 mm-print om een nieuwe breedbeeld 4K Ultra HD-versie te creëren, en de film bevat nu ook een 'verloren' nummer en een gloednieuwe Dolby Atmos-audiomix gemaakt door de muziek producenten van de band zelf Giles Martin en Sam Okell.

Trailer van INXS NightBekijk de trailer en de beste filmstills van de film INXS Nighthttps://i1.ytimg.com/vi/6sKd3pcJqpI/hqdefault.jpg2019-11-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Producer Tessa Watts heeft meerdere live shows naar het grote doek gebracht. Waaronder ook van de bands Take That en Iron Maiden.

INXS Night - Bioscopen, Tijden & Tickets

INXS Night in de bioscoop

Wil je INXS Night zien? Koop of huur de film hier:Documentaire Mystify: Michael Hutchence en het concert INXS Live Baby Live at Wembley Stadium.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Never Tear Us Apart, Suicide Blonde en Original Sin zijn maar enkele van de vele internationale INXS-hits. In totaal trad INXS meer dan tweeduizend keer op voor de vroegtijdige dood van de charismatische frontman Michael Hutchence op 22 november 1997. Het legendarische Wembley Stadium-optreden van 13 juli 1991 was hét moment dat de Australische band op nieuwe muzikale hoogte bracht. Dit concert, waar 74.000 extatische fans op afkwamen, wordt nu voor het eerst in de bioscoop vertoond. De registratie van het optreden is een volledig gerestaureerde 4K Ultra HD versie van de originele 35mm print. De film bevat ook een niet eerder vertoonde ‘verloren’ track en een gloednieuwe Dolby Atmos audiomix, samengesteld door INXS’ executive producer Giles Martin en Sam Okell, opgenomen in de Abbey Road Studios.