compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

J'ai perdu mon corps

****0
Waardering: 4/5

I Lost My Body

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van J'ai perdu mon corps

J'ai perdu mon corps filmstill

J'ai perdu mon corps filmstill

Delen op facebook
J'ai perdu mon corps
Nederlandse première: 5-12-2019
Frankrijk, 2019, 81 min,

In een Parijse laboratorium ontsnapt een afgehakte hand aan zijn ongelukkige lot en probeert zich opnieuw te verbinden met zijn lichaam. De hand wil zich herenigen met pizzajongen Naoufel. Zijn herinneringen aan Naoufel en zijn liefde voor bibliothecaris Gabrielle kunnen antwoorden geven over wat de scheiding van de hand heeft veroorzaakt.

Bekijk bij:

CinememberNETFLIX

J'ai perdu mon corps trailer en bijzonderheden

De film heeft Audience Award tijdens Annecy International Animated Film Festivalen (2019) en Critics' Week Grand Prize tijdens Cannes Film Festival (2019) gewonnen. De film is overgenomen door Netflix. De film is ongeveer 7 jaar in productie geweest.

Trailer van J'ai perdu mon corpsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film J'ai perdu mon corpshttps://i1.ytimg.com/vi/bbcBFQZqVqM/hqdefault.jpg2019-11-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseur van de film is Jérémy Clapin je ken hem kennen van 'Palmipedarium' (2012) en van 'Skhizein' (2008). De stemacteur van de hoofdpersoon in de film is Victoire Du Bois je kan haar kennen van Malavita (2013) en van Mal de pierres (2016).

J'ai perdu mon corps - Bioscopen, Tijden & Tickets

J'ai perdu mon corps in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je J'ai perdu mon corps zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember NETFLIX

In een Parijse laboratorium ontsnapt een afgehakte hand aan zijn ongelukkige lot en probeert zich opnieuw te verbinden met zijn lichaam.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

J’ai perdu mon corps is een liefdesverhaal naar het boek Happy Hand van Guillaume Laurant, vaste co-scenarist van Jean-Pierre Jeunet (Le Fabuleux Destin d’Amèlie Poulain). In deze animatiefilm volgen we de afgehakte hand van Nafouel die op zoek is naar zijn lichaam. Terwijl de hand zich een weg door de stad baant, en allerhande obstakels moet overwinnen, haalt hij herinneringen op aan het leven met Nafouel met als hoogtepunt de wonderbaarlijke ontmoeting met zijn grote liefde Gabrielle.

Productiemaatschappij: Xilam