compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 13-2 t/m 19-2
Film van de week!
MENU
Home > Films > Jasperina: op eenzame hoogte

Jasperina: op eenzame hoogte

Voor alle leeftijden

Pitch van Jasperina: op eenzame hoogte

Jasperina: op eenzame hoogte filmstill

Jasperina: op eenzame hoogte filmstill

Delen op facebook
Jasperina: op eenzame hoogte
Nederlandse première: 7-11-2019
Nederland, 2019, 86 min,
Jasperina de Jong (81) heeft alles ontelbare keren verteld: hoe mooi ze kon zingen als een klein meisje, maar liever een ballerina werd. Nadat ze niet werd aangenomen door Wim Kan wegens gebrek aan talent bewees ze het tegendeel. Maar bracht ze genoeg tijd door met haar familie? En hoe ging het verder na de dood van Eric Herfst, haar man, mentor en regisseur?

Jasperina: op eenzame hoogte trailer

Trailer van Jasperina: op eenzame hoogteBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Jasperina: op eenzame hoogtehttps://i1.ytimg.com/vi/7A7K2Pkt8os/hqdefault.jpg2019-10-24

Aanloop

Regisseur Simone de Vries heeft al aardig wat documentaires geregisseerd. Zo regisseerde ze voorheen "Blond, Blue Eyes" (2006) en "Robin de Puy: Ik ben het allemaal zelf" (2016).

Jasperina: op eenzame hoogte - Bioscopen, Tijden & Tickets

Jasperina: op eenzame hoogte in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Jasperina: op eenzame hoogte zien? Koop de film hier:


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Jasperina de Jong (81) heeft al ontelbare keren verteld hoe mooi ze kon zingen als klein meisje, maar liever een ballerina was geweest. Ze had een geweldige carrière maar bracht ze genoeg tijd door met haar familie?Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

De film van Simone de Vries is een boeiend portret van Jasperina de Jong op basis van archiefbeelden, foto’s en gesprekken met de cabaretière.

Jasperina de Jong (81) woont met haar hond in een bos, teruggetrokken. Ze heeft alles al zo vaak verteld: hoe ze als meisje al mooi kon zingen maar eigenlijk balletdanseres wilde worden, hoe Wim Kan haar niet aannam wegens gebrek aan talent. Dat bleek een vergissing: ‘Pien’ ging een glansrijke carrière tegemoet, schopte tegen heilige huisjes, was een feministe pur sang - kostwinner, de eerste met een one-womanshow. Maar had ze tijd genoeg voor haar gezin? En hoe ging ze verder na de dood van Eric Herfst, haar liefde, haar echtgenoot, mentor en regisseur?

Productiemaatschappij: Windmill Film

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur