compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 8-4 t/m 14-4
Film van de week!
MENU

Jealousy is my middle Name

****0
Waardering: 4/5

Jiltu naui him

Pitch

Won-Sang is een verlegen jongeman die redacteur wordt bij een uitgeverij. Hij is jaloers op zijn baas omdat die het hart van zijn geliefde heeft weten te veroveren. Tegelijk bewondert hij hem enorm. Er ontstaat toenadering tussen de twee mannen, waarbij het niet duidelijk is of dit uit vriendschap is of dat Won-Sang uit is op wraak.
Delen op facebook
Jealousy is my middle Name
Zuid-Korea, 2002, 124 min,

bijzonderheden

Een vreemdsoortige, oplopende spanning tussen beide mannen is in de film duidelijk voelbaar. Door de subtiele humor, de menselijke dialogen en het fraaie camerawerk is 'Jealousy is my middle Name' een absolute aanrader. Won de 'New Currents Prize' tijdens het Zuid Koreaanse Pusan International Film Festival (2002).

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Chan-Ok Park (Zuid-Korea, 1968) studeerde film- en theaterwetenschappen aan de universiteit van Hanyang. Ze maakte enkele korte films die bekroond werden op festivals en was assistent-regisseur van Sang-Soo Hong tijdens de opnamen van "Virgin Stripped Bare by Her Bachelor" voor ze zelf als regisseur aan de slag ging met haar speelfilmdebuut.

Jealousy is my middle Name - Bioscopen, Tijden & Tickets

Jealousy is my middle Name in de bioscoop

Wil je Jealousy is my middle Name zien? Koop of huur de film hier:Jonge redacteur is jaloers op zijn baas, omdat die het hart heeft gestolen van de vrouw die ook door hem wordt begeerd. Tegelijkertijd bewondert hij zijn rivaal in de liefde.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Generation Blue Films

Cast & Regisseur

Hae-il Park

Lee Won-sang
Yeong-hie Seo

Ahn Hye-ok
Seong-kun Mun

Han Yun-shik
Chong-ok Bae

Park Seong-yeon
Chan-ok Park

Regisseur
Jealousy is my middle Name poster