compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 26-11 t/m 2-12
Film van de week!
MENU

Jeanne et le Garçon Formidable

***1/20
Waardering: 3.5/5

Pitch

Jeanne leidt het leven van een moderne jonge vrouw: zij heeft een drukke baan, veel wisselende partners en weinig tijd om van het leven te genieten. Op een dag ontmoet ze in de metro een knappe jongen op wie ze stapelverliefd wordt. Ze kan haar geluk niet op, maar zoals de geoefende filmkijker weet 'la vie séparent ceux qui s'aiment' en verdriet blijft dan ook niet uit.
Delen op facebook
Jeanne et le Garçon Formidable
Frankrijk, 1998, 94 min,

bijzonderheden

Het musicalgenre is niet zonder valkuilen. Het kan nogal eens vreemd overkomen als men plotseling op dramatische, of juist alledaagse momenten, in gezang uitbarst, maar regisseurs Ducastel en Martineau zijn erin geslaagd de juiste toon te treffen. 'Jeanne et le Garçon Formidable' is een 'comédie musicale' in de traditie van Les Parapluies De Cherbourg en Les Demoiselles de Rochefort.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Jeanne et le Garçon Formidable - Bioscopen, Tijden & Tickets

Jeanne et le Garçon Formidable in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Jeanne et le Garçon Formidable zien? Koop of huur de film hier:Jeanne leidt het leven van een moderne jonge vrouw. Op een dag ontmoet ze in de metro een knappe jongen op wie ze stapelverliefd wordt. Zou haar geluk blijvend van aard zijn?Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Le Studio Canal+, M6 Films