compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Juf Braaksel en de magische ring

Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Juf Braaksel en de magische ring

Delen op facebook
Juf Braaksel en de magische ring
Nederlandse première: 20-12-2023
Nederland, 2023, 96 min,

In Juf Braaksel en de magische ring krijgen de kinderen van de school van Lotte en Thijs een nieuwe directeur juf Brakel die steeds meer regels bedenkt - die al snel de bijnaam juf Braaksel krijgt. De klas wil van haar af en zetten hun hoop de magische ring van de lieve Juf Evi.

Bekijk bij:

meJane

Juf Braaksel en de magische ring trailer en bijzonderheden

Lily Richardson, die Lotte speelt die een geheim heeft, werd op haar negende bekend als pestslachtoffer die terugvecht en werd benoemd tot ambassadeur van de stichting Stop Pesten NU.

Trailer van Juf Braaksel en de magische ringBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Juf Braaksel en de magische ringhttps://i1.ytimg.com/vi/GrSKT4eebPw/hqdefault.jpg2023-11-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Aram van de Rest regisseerde eerder F*ck de liefde 2 (2022), Just say yes (2021) en Liefde zonder grenzen (2021).

Nicolette van Dam speelde eerder mee in F*ck de liefde (2019), Kankerlijers (2014) en De Club van Sinterklaas & De Pietenschool (2013).

Vlogger en zangeres Djamila was onder meer te zien in De Grote Slijmfilm (2019), De Film van Dylan Haegens (2018), Elvys Wereld: So Ibiza! (2018) en Misfit (2017).

Juf Braaksel en de magische ring - Bioscopen, Tijden & Tickets

Juf Braaksel en de magische ring in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Lotte en Thijs zitten op een fijne school en hebben een lieve juf, juf Evi (Djamila). Maar dan wordt de vreselijke juf Brakel (Nicolette van Dam) directeur die allerlei regels verzint: geen telefoons, verjaardagen mogen niet meer gevierd worden en trakteren is ten strengste verboden. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel. Ze bedenken een plan om van haar af te komen, terwijl Lotte ook nog een geheim heeft dat moet worden opgelost. Kan de magische ring van Juf Evi daarbij helpen?

Productiemaatschappij: AM Pictures