compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Jungle Cruise 3D

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Jungle Cruise 3D

Dwayne Johnson (Frank) en Emily Blunt (Lily Houghton)

Dwayne Johnson (Frank) en Emily Blunt (Lily Houghton)

Delen op facebook
Jungle Cruise 3D
Nederlandse première: 28-7-2021
Verenigde Staten, 2020, 127 min,

In Jungle Cruise is Dr. Lily Houghton vastberaden om een oeroude boom met helende krachten te vinden om de toekomst van de geneeskunde te veranderen. De onverschrokken Lily reist af naar het Amazone-oerwoud en doet een beroep op de diensten van kapitein Frank Wolff.

Jungle Cruise 3D trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op Disneyland's attractiepark, waarbij een kleine rivierboot een groep reizigers meeneemt door een jungle vol gevaarlijke dieren en reptielen, maar met een bovennatuurlijk element.

Trailer van Jungle Cruise 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Jungle Cruise 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/Sud7UDzGh-s/hqdefault.jpg2021-07-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Jaume Serra maakte eerder The Commuter (2018), Non-Stop (2014), Unknown (2011) en House of Wax (2005).
Emily Blunt speelde in harde films als A Quiet Place (2018) en "Sicario (2015), maar speelt doorgaans de lieve heldin in speelfilms als "Mary Poppins Returns" (2018), "The Jane Austen Book Club" (2007) en "The Devil Wears Prada" (2006).

Jungle Cruise 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Jungle Cruise 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Jungle Cruise 3D zien? Koop of huur de film hier:Dr. Lily Houghton is vastberaden om een oeroude boom met helende krachten te vinden om de toekomst van de geneeskunde te veranderen en reist af naar de Amazone.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Disney's Jungle Cruise, is een spannende rit over de Amazone met de komische kapitein Frank Wolff en de onverschrokken onderzoeker Dr. Lily Houghton. Lily reist van Londen naar het Amazone-oerwoud en doet een beroep op de diensten van Frank om haar op La Quila, zijn gammele maar charmante boot, te vervoeren. Lily is vastberaden om een oeroude boom met helende krachten te vinden om de toekomst van de geneeskunde te veranderen. Samen op deze spannende zoektocht stuit het verrassende duo op eindeloze gevaren en bovennatuurlijke krachten, die zich verborgen houden in de misleidende schoonheid van het weelderige regenwoud. Maar terwijl de geheimen van de verloren boom zich openbaren, worden de risico’s voor Lily en Frank nog groter want hun lot, en dat van de mensheid, staat op het spel.

Productiemaatschappij: Davis Entertainment, Endgame Entertainment, Seven Bucks Productions, Walt Disney Pictures, Zaftig Films

Nieuws over Jungle Cruise 3D