compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 22-9 t/m 28-9
Film van de week!
MENU

Jurassic World Marathon

***1/20
Waardering: 3.8/5

Marathon

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Jurassic World Marathon

Chris Pratt (Owen Grady)

Chris Pratt (Owen Grady)

Delen op facebook
Jurassic World Marathon
Nederlandse première: 7-6-2018
Spanje, Verenigde Staten, 2018, 128 min,

Dubbelvoorstelling van Jurassic World en Jurassic World: Fallen Kingdom. De dinosaurussen van het verwoeste pretpark Jurassic World lopen vrij rond op het eiland. Ze worden bedreigd door een vulkaanuitbarsting.

Jurassic World Marathon trailer en bijzonderheden

Schrijver Colin Trevorrow geeft aan dat de film een metafoor is voor hoe we dieren behandelen.

Trailer van Jurassic World MarathonBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Jurassic World Marathonhttps://i1.ytimg.com/vi/6zKny85OoXI/hqdefault.jpg2018-06-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Juan Antonio Bayona is als regisseur onder andere bekend van de Spaanse psychologische horror El orfanato.

Jurassic World Marathon - Bioscopen, Tijden & Tickets

Jurassic World Marathon in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Jurassic World Marathon zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Dubbelvoorstelling van Jurassic World en Jurassic World: Fallen Kingdom.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In het 3D actie-spektakel Jurassic World: Fallen Kingdom keren favoriete personages terug en worden er nieuwe soorten dinosaurussen geïntroduceerd die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren. Welkom in Jurassic World: Fallen Kingdom!

In het 3D actie-spektakel Jurassic World: Fallen Kingdom keren favoriete personages terug en worden er nieuwe soorten dinosaurussen geïntroduceerd die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren. Welkom in Jurassic World: Fallen Kingdom! Drie jaar geleden werd het themapark en luxeresort Jurassic World verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Isla Nublar is nu een onbewoond eiland geworden waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot overgelaten zijn.
Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire (Bryce Dallas Howard) zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen (Chris Pratt) over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden. Owen is vastbesloten om de de vermiste raptor Blue, die hij van jongs af aan heeft getraind, te vinden. Als ze op het eiland arriveren blijkt de vulkaan die op uitbarsten staat niet hun grootste probleem te zijn.

Productiemaatschappij: Amblin Entertainment, Apaches Entertainment, Legendary Entertainment, Svensk Filmindustri (SF), Toho-Towa, United International Pictures (UIP), Universal Pictures, Universal Pictures International (UPI)

Cast & Regisseur

Jeff Goldblum

Ian Malcolm
Chris Pratt

Owen Grady
Bryce Dallas Howard

Claire Dearing
James Cromwell

Benjamin Lockwood
J.A. Bayona

Regisseur