compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Jusqu'à la garde

Jusqu'à la garde

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngst

drama

Pitch van Jusqu'à la garde
Jusqu'à la garde: Léa Drucker (Miriam Besson) en Denis Menochet (Antoine Besson)
Jusqu'à la garde: Léa Drucker (Miriam Besson) en Denis Menochet (Antoine Besson)
Delen op facebook
Jusqu'à la garde
Nederlandse première: 1-3-2018
Frankrijk, 2017, 90 min,
Een moeder probeert de volledige voogdij over haar kinderen te krijgen, vooral om haar zoontje Julien te beschermen tegen haar gewelddadige ex. De rechter zadelt Julien op met een beslissing die veel creativiteit van hem vergt.
trailer en bijzonderheden over Jusqu'à la garde
De film ging in wereldpremière tijdens Venetië Film Festival en won daar zowel de prijs voor Beste Regie als de 'Luigi De Laurentiis' Award' voor Beste Debuut. Op het filmfestival van San Sebastian werd de film bekroond met de Publieksprijs.
Aanloop van Jusqu'à la garde
Xavier Legrand maakte eerder de korte film "Avant Que De Tout Perdre" (2013), waarvoor hij werd genomineerd voor de Oscar voor Beste Korte Film.
BioscoopAgenda van Jusqu'à la garde

Jusqu'à la garde in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Jusqu'à la garde zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Julien probeert te balanceren op de scheidslijn tussen zijn vechtende ouders na hun echtscheiding.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Tijdens de scheidingsprocedure van haar man besluit Miriam de volledige voogdij over hun zoon Julien aan te vragen. Wanneer de rechter besluit om een gedeelde voogdij toe te kennen, voelt Julien zich verscheurd tussen zijn ouders. Als beschermengel van zijn moeder voor zijn jaloerse vader, doet Julien zijn best de goede vrede te bewaren om zo het ergst denkbare te voorkomen.