compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Just Like Our Parents

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Just Like Our Parents

Delen op facebook
Just Like Our Parents
Nederlandse première: 27-7-2017
Brazilië, 2017, 105 min,

Rosa is een kind van idealistische ouders en zelf ouder van twee meisjes. Ze zit gevangen tussen de verwachtingen van deze twee generaties. Als haar moeder een schokkende onthulling doet, herpakt ze de regie over haar eigen leven.

Just Like Our Parents trailer en bijzonderheden

In de film wordt met enige regelmatig gerefereerd aan het toneelstuk Een poppenhuis van Henrik Ibsen.

Trailer van Just Like Our ParentsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Just Like Our Parentshttps://i1.ytimg.com/vi/T8ufDGF_934/hqdefault.jpg2017-07-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Hoofdrolspeler Maria Ribeiro was eerder te zien in Tropa de Elite.

Just Like Our Parents - Bioscopen, Tijden & Tickets

Just Like Our Parents in de bioscoop

Wil je Just Like Our Parents zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Rosa is een kind van idealistische ouders en zelf ouder van twee meisjes. Ze zit gevangen tussen de verwachtingen van deze twee generaties. Als haar moeder een schokkende onthulling doet, herpakt ze de regie over haar eigen leven.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Just Like Our Parents is een fijnzinnig en intrigerend familieportret van regisseur Laís Bodanzky, met een glansrol voor de charismatische Braziliaanse actrice Maria Ribeiro.

Rosa is bezig met de wensen van haar familie. Ze vergeet daardoor vaak om aan zichzelf te denken. Haar carrière als toneelschrijver heeft ze op een lager pitje gezet. Als kind van idealistische ouders en moeder van twee jonge meiden zit ze gevangen tussen de verwachtingen van twee generaties. Ook haar man biedt weinig steun: hij is regelmatig weg voor werk en houdt zich nauwelijks bezig met de opvoeding van hun dochters. Wanneer Rosa’s moeder haar met een schokkende mededeling overvalt, besluit ze dat het tijd wordt om de regie over haar eigen leven te herpakken. Just Like Our Parents is een fijnzinnig en intrigerend familieportret van regisseur Laís Bodanzky, met een glansrol voor de charismatische Braziliaanse actrice Maria Ribeiro. De film ging eerder dit jaar in wereldpremière op het filmfestival van Berlijn.

Productiemaatschappij: Gullane, Imovision

Nieuws over Just Like Our Parents