compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Justice League 3D

Justice League 3D

****1/2
Waardering: 4.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, avontuur, fantasy, science fiction

Pitch van Justice League 3D
Justice League 3D: Ezra Miller (Barry Allen / The Flash), Ben Affleck (Bruce Wayne / Batman) en Gal Gadot (Diana Prince / Wonder Woman)
Justice League 3D: Ezra Miller (Barry Allen / The Flash), Ben Affleck (Bruce Wayne / Batman) en Gal Gadot (Diana Prince / Wonder Woman)
Delen op facebook
Justice League 3D
Nederlandse première: 16-11-2017
Verenigde Staten, 2017, 121 min,
Batman is geinspireerd door de daden van Superman en heeft een nieuwe bondgenoot met Wonder Woman. Ze recruteren nog een aantal helden en vormen de Justice League. Samen moeten ze de planeet redden van een grote dreiging.
trailer en bijzonderheden over Justice League 3D
Deze film behoort tot het DC Extended Universe. De laatste Superman en Wonder Woman films behoren ook tot dit filmuniversum.
Aanloop van Justice League 3D
In deze film maken nieuwe helden uit het DC Extended Universe hun opwachting: the Flash (Ezra Miller) en Aquaman (Jason Momoa)
BioscoopAgenda van Justice League 3D

Justice League 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Justice League 3D zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Batman is geinspireerd door de daden van Superman en heeft een nieuwe bondgenoot met Wonder Woman. Ze recruteren nog een aantal helden en vormen de Justice League. Met Ben Affleck, Gal Gadot en Henry Cavill.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Warner Bros. Pictures brengt voor de eerste keer het epische actie avontuur Justice League naar het grote doek.

Warner Bros. Pictures brengt voor de eerste keer het epische actie avontuur Justice League naar het grote doek. Geregisseerd door Zack Snyder en met in de hoofdrollen de DC Superhelden tesamen: Ben Affleck als Batman, Henry Cavill als Superman, Gal Gadot als Wonder Woman, Ezra Miller als The Flash, Jason Momoa als Aquaman en Ray Fisher als Cyborg. Gevoed door het herstelde vertrouwen in de mens en geïnspireerd door de onbaatzuchtigheid van Superman, krijgt Bruce Wayne nu te maken met een nog grotere vijand. Maar gelukkig krijgt hij hulp van een nieuwe bondgenoot: Diana Prince. Batman en Wonder Woman moeten snel een team van metahumans samenstellen om de strijd aan te gaan met deze nieuwe dreiging. Maar ondanks het team van superhelden, Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller), is het misschien al te laat om de wereld te behoeden voor een catastrofale ramp.