compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama

**1/200
Waardering: 2.8/5

Ook bekend als Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama

Mogelijk schadelijk tot 9 jaar

Pitch van Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama

Kyrre Haugen Sydness (Captain Sabertooth)

Kyrre Haugen Sydness (Captain Sabertooth)

Delen op facebook
Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama
Noorwegen, Verenigd Koninkrijk, 2014, 96 min,

De beroemde Kapitein Sabeltand zoekt een nieuw bemanningslid en de wees Pinky besluit meteen dat hij de meest geschikte persoon is. Wanneer Bjorn besluit het piratenschip over te nemen, moet Pinky ineens bewijzen dat Kapitein Sabeltand evjht op hem kan bouwen.

Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama trailer en bijzonderheden

De film is een mix tussen Piet Piraat en Pirates of the Caribbean.

Trailer van Kapitein Sabeltand en de schat van Lama RamaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Ramahttps://i1.ytimg.com/vi/3t4O1ihxzgU/hqdefault.jpg2020-03-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Naar de gelijknamige kinderserie.

Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama - Bioscopen, Tijden & Tickets

Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama in de bioscoop

Wil je Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama zien? Koop of huur de film hier:De beroemde Kapitein Sabeltand zoekt een nieuw bemanningslid en de wees Pinky besluit meteen dat hij de meest geschikte persoon is. Wanneer Bjorn besluit het piratenschip over te nemen, moet Pinky ineens bewijzen dat Kapitein Sabeltand evjht op hem kan bouwen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama, naar de gelijknamige kinderserie, is één van de grootste kinderfilms ooit gemaakt in Noorwegen. De film is een avontuurlijke mix tussen Piet Piraat en Pirates of the Caribbean met stemmen van onder andere Kim-Lian van der Meij, Dieter Troubleyn, Bas Keijzer, David Verbeeck en Jim de Groot!

Als de wees Pinky hoort dat de beroemde Kapitein Sabeltand een nieuw bemanningslid zoekt, aarzelt hij geen moment en hij meldt zich gelijk aan. Maar als Bjorn besluit het piratenschip over te nemen en Kapitein Sabeltand zijn schat af te pakken, is dat het startsein voor een spannende avontuurlijke reis over de Zeven Zeeën naar het koninkrijk van Lama Rama. Kan Pinky zich bewijzen als een volwaardig lid van de piratenbemanning? En zal hij zijn verloren gewaande vader vinden?

Productiemaatschappij: Dune Films, Norwegian Pirates, Storm Films, Storm Productions