Deze website maakt gebruik van cookies
AKKOORD  Lees meer
compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 15-2 t/m 21-2
WEB | mobiel
MENU
Home > Films > Karsten og Petra ut på tur

Karsten og Petra ut på tur

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

familiefilm

Pitch van Karsten og Petra ut på tur
Karsten og Petra ut på tur filmstill
Karsten og Petra ut på tur filmstill
Karsten og Petra ut på tur
Noorwegen, 2017, 83 min,
Casper en Emma gaan samen op vakantie en ze nemen hun knuffels natuurlijk mee. Ook Casper's ouders en Emma's moeder gaat mee. Casper vindt het zielig dat Emma haar vader moet missen en probeert Emma's moeder te koppelen aan Aksel, een vriend van zijn ouders. Dit wil echter niet echt lukken en Casper neemt steeds meer risico's.
Genoeg van reclame? Klik hier!
trailer en bijzonderheden over Karsten og Petra ut på tur
Dit is de vierde film van Casper & Emma, ook bekend van de gelijknamige TV-serie. Casper & Emma worden inmiddels gespeeld door andere, jongere acteurs.
Aanloop van Karsten og Petra ut på tur
Regisseur Arne Lindtner Næss heeft alle Casper & Emma-films. Ook de TV-serie is van zijn hand.
BioscoopAgenda van Karsten og Petra ut på tur

Karsten og Petra ut på tur in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Genoeg van reclame? Klik hier!
Synopsis distributeur
Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma’s moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico’s. En dat in de woeste natuur van Noorwegen; als dat maar goed afloopt...