compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 26-11 t/m 2-12
Film van de week!
MENU

Katherine Jenkins Christmas Spectacular

Voor alle leeftijden

Pitch

Superster in de klassieke muziek Katherine Jenkins komt met een magische en unieke kerstmusical, die publiek over de hele wereld in een feeststemming zal brengen.
Delen op facebook
Katherine Jenkins Christmas Spectacular
Nederlandse première: 3-12-2020
Verenigd Koninkrijk, 2020, 111 min,

Katherine Jenkins Christmas Spectacular trailer

Trailer van Katherine Jenkins Christmas SpectacularBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Katherine Jenkins Christmas Spectacularhttps://i1.ytimg.com/vi/m4pVKrDBiUo/hqdefault.jpg2020-11-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Katherine Jenkins Christmas Spectacular - Bioscopen, Tijden & Tickets

Katherine Jenkins Christmas Spectacular in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Katherine Jenkins: Christmas Spectacular from the Royal Albert Hall with friends Sir Bryn Terfel, Vanessa Redgrave, Bill Nighy, Alberto Urso’
Superster in de klassieke muziek Katherine Jenkins komt met een magische en unieke kerstmusical, die publiek over de hele wereld in een feeststemming zal brengen. Proef de nostalgie en glamour van Hollywoodmusicals in de iconische Royal Albert Hall wanneer de zangsensatie uit Wales alle kerstklassiekers ten gehore brengt.Katherine krijgt gezelschap van vrienden zoals niemand minder dan filmsterren Vanessa Redgrave en Bill Nighy, de beroemde opera- en concertzanger Sir Bryn Terfel, de Italiaanse tenor Alberto Urso en nog veel meer. Luister en geniet deze winter van een onvergetelijke kerstvoorstelling!

Productiemaatschappij: Metalwork Pictures