compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Keeping & saving or how to live

Keeping & saving or how to live

****0
Waardering: 4/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Keeping & saving or how to live

Delen op facebook
Keeping & saving or how to live
Nederlandse première: 12-4-2018
Nederland, 2018, 84 min,
Waar komt de menselijke behoefte vandaan om zoveel mogelijk te bewaren? En hoe gaan mensen met deze behoefte om in het digitale tijdperk, waarin ervaringen waardevoller lijken dan tastbare spullen? Regisseur Digna Sinke gaat op zoek naar antwoorden.

Keeping & saving or how to live trailer en bijzonderheden

Sinke's eigen 92-jarige moeder speelt een hoofdrol in deze documentaire.
Trailer van Keeping & saving or how to liveBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Keeping & saving or how to livehttps://i1.ytimg.com/vi/aFV9lo1m5HE/hqdefault.jpg2018-01-30

Aanloop

Digna Sinke is onder andere bekend als regisseur van de documentaire Onder de oppervlakte (2015) en de film After the Tone (2014).

Keeping & saving or how to live - Bioscopen, Tijden & Tickets

Keeping & saving or how to live in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Keeping & saving or how to live zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


Niets gevonden voor Keeping & saving or how to live.


Waar komt de menselijke behoefte vandaan om zoveel mogelijk te bewaren? En hoe gaan mensen daarmee om in het digitale tijdperk? Regisseur Digna Sinke gaat op zoek naar antwoorden.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Zolang ze zich kan herinneren bewaart regisseuse Digna Sinke allerlei dingen, variërend van suikerzakjes tot oude kranten. Samen met haar moeder (92) probeert ze te achterhalen waar die behoefte vandaan komt. De bewaarde dingen blijken tijdmachines die herinneringen boven brengen die ver weg zijn geraakt. Maar er is iets aan het veranderen. De digitalisering heeft een heel andere manier van leven mogelijk gemaakt. Digna gaat op zoek naar de nieuwe mens, bij wie het niet meer om materiële dingen gaat, maar om ervaringen: digitale nomaden en minimalisten die alleen nog een paspoort, bankpasje, laptop en telefoon bezitten.

Productiemaatschappij: De Familie

Cast & Regisseur