compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Kimi no na wa.

Kimi no na wa.

****1/2
Waardering: 4.3/5
Voor alle leeftijden

animatie, drama, fantasy, romantiek

Pitch van Kimi no na wa.
Kimi no na wa. filmstill
Kimi no na wa. filmstill
Delen op facebook
Kimi no na wa.
Nederlandse première: 2-11-2017
Japan, 2016, 106 min,
Een meisje van het platteland en een jongen in de stad dromen over elkaars leven. Wat betekent dit? Ze besluiten beide om elkaar op te sporen en uit te vinden wat ze voor elkaar betekenen.
trailer en bijzonderheden over Kimi no na wa.
Deze anime was dé grote filmhit van 2016 in Japan. De film stond bovenaan de box-office en won vele prijzen.
Aanloop van Kimi no na wa.
De regisseur van deze film is Makoto Shinkai. Hij schreef ook het boek waarop de film is gebaseerd.
BioscoopAgenda van Kimi no na wa.

Kimi no na wa. in de bioscoop

Wil je Kimi no na wa. zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een meisje van het platteland en een jongen in de stad dromen over elkaars leven. Wat betekent dit? Ze besluiten beide om elkaar op te sporen en uit te vinden wat ze voor elkaar betekenen. Japanse anime-hit.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Een meeslepend, magisch en hartveroverend verhaal over dat er ergens in de wereld iemand is met wie jij onlosmakelijk verbonden bent.

Na een meteorieten-regen veranderen de levens van dorpsmeisje Mitsuha en stadsjongen Taki drastisch. Vanaf dan worden ze regelmatig wakker in elkaars lichaam. Een meeslepend, magisch en hartveroverend verhaal over dat er ergens in de wereld iemand is met wie jij onlosmakelijk verbonden bent.
Mitsuha droomt van de grote stad. “Maak me alsjeblieft een knappe Tokyo jongen in mijn volgende leven!” Als haar wens onverwacht uitkomt, verandert haar saaie voorspelbare leven in een spannend, hilarisch avontuur. Zonder dat ze er controle over hebben switchen ze van lichaam en leven. Als ze ook nog een manier vinden om berichten uit te wisselen, leren ze elkaar steeds beter kennen. Maar dan verschijnt er een gigantische meteoriet aan de hemel en neemt de spanning toe. Ze willen elkaar ontmoeten. Maar of hun connectie daar sterk genoeg voor is en zij dat zullen overleven?