compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Kimi no na wa.

****1/2
Waardering: 4.3/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Kimi no na wa.

Kimi no na wa. filmstill

Kimi no na wa. filmstill

Delen op facebook
Kimi no na wa.
Nederlandse première: 2-11-2017
Japan, 2016, 106 min,

Een meisje van het platteland en een jongen in de stad dromen over elkaars leven. Wat betekent dit? Ze besluiten beide om elkaar op te sporen en uit te vinden wat ze voor elkaar betekenen.

Kimi no na wa. trailer en bijzonderheden

Deze anime was dé grote filmhit van 2016 in Japan. De film stond bovenaan de box-office en won vele prijzen.

Trailer van Kimi no na wa.Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Kimi no na wa.https://i1.ytimg.com/vi/tSc-z4D_o18/hqdefault.jpg2017-10-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseur van deze film is Makoto Shinkai. Hij schreef ook het boek waarop de film is gebaseerd.

Kimi no na wa. - Bioscopen, Tijden & Tickets

Kimi no na wa. in de bioscoop


Ook te zien:
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Een meeslepend, magisch en hartveroverend verhaal over dat er ergens in de wereld iemand is met wie jij onlosmakelijk verbonden bent.

Na een meteorieten-regen veranderen de levens van dorpsmeisje Mitsuha en stadsjongen Taki drastisch. Vanaf dan worden ze regelmatig wakker in elkaars lichaam. Een meeslepend, magisch en hartveroverend verhaal over dat er ergens in de wereld iemand is met wie jij onlosmakelijk verbonden bent.
Mitsuha droomt van de grote stad. “Maak me alsjeblieft een knappe Tokyo jongen in mijn volgende leven!” Als haar wens onverwacht uitkomt, verandert haar saaie voorspelbare leven in een spannend, hilarisch avontuur. Zonder dat ze er controle over hebben switchen ze van lichaam en leven. Als ze ook nog een manier vinden om berichten uit te wisselen, leren ze elkaar steeds beter kennen. Maar dan verschijnt er een gigantische meteoriet aan de hemel en neemt de spanning toe. Ze willen elkaar ontmoeten. Maar of hun connectie daar sterk genoeg voor is en zij dat zullen overleven?

Productiemaatschappij: Amuse, ANS, CoMix Wave Films, East Japan Marketing & Communications Inc., Efilm, Kadokawa, Lawson HMV Entertainment (LHE), Toho Company, Vogue Ting

Cast & Regisseur

Etsuko Ichihara

Hitoha Miyamizu
Ryunosuke Kamiki

Taki Tachibana
Masami Nagasawa

Miki Okudera
Sayaka Ohara

Futaha Miyamizu
Radwimps

Muziek
Kimi no na wa. poster