compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 13-5 t/m 19-5
Film van de week!
MENU

King Arthur: Legend of The Sword 3D

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van King Arthur: Legend of The Sword 3D

Charlie Hunnam (King Arthur)

Charlie Hunnam (King Arthur)

Delen op facebook
King Arthur: Legend of The Sword 3D
Nederlandse première: 11-5-2017
Australië, Verenigde Staten, 2017, 126 min,

Als Arthur nog een jongen is wordt zijn vader vermoord, waarop zijn oom onrechtmatig op de troon gaan zitten. Arthur groeit vanaf dat moment op straat. Maar zodra hij een zwaard uit een steen trekt kan zijn ware herkomst niet meer ontkennen en moet hij vechten voor zijn recht.

King Arthur: Legend of The Sword 3D trailer en bijzonderheden

Of Koning Arthur echt heeft bestaan is nog steeds de vraag. Zijn naam is omgeven door mythes en sagen. Zijn verhaal heeft in ieder geval vele kunstenaars geïnspireerd.

Trailer van King Arthur: Legend of The Sword 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film King Arthur: Legend of The Sword 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/STG0O8X-9cE/hqdefault.jpg2017-05-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De rol van oom Vortigern wordt gespeeld door Jude Law, momenteel te zien in de TV-serie The Young Pope. Ook speelt hij naast "Halina Rijn" in een toneelstuk van Toneelgroep Amsterdam.

Synopsis distributeur

Regisseur Guy Ritchie brengt met zijn dynamische stijl het epische actie-avontuur King Arthur: Legend of the Sword naar het grote scherm.

Regisseur Guy Ritchie brengt met zijn dynamische stijl het epische actie-avontuur King Arthur: Legend of the Sword naar het grote scherm. Met Charlie Hunnam in de hoofdrol is de film een revolutionaire versie van de klassieker over de Excalibur-mythe en volgt Arthur’s reis van de straat naar de troon. Wanneer Arthur’s vader wordt vermoord, pakt zijn oom Vortigern (Jude Law) de troon. Bestolen van zijn erfgoed en zijn identiteit, vecht hij zijn weg naar boven via de achterbuurten van de stad. Maar op het moment dat hij het zwaard uit de steen trekt, verandert zijn leven volledig en moet hij zijn ware identiteit accepteren....tegen wil en dank.

Productiemaatschappij: Safehouse Pictures, Village Roadshow Pictures, Warner Bros., Weed Road Pictures

Cast & Regisseur

Jude Law

Vortigern
Charlie Hunnam

King Arthur
Eric Bana

Uther Pendragon
Djimon Hounsou

Sir Bedivere
Aidan Gillen

Goosefat Bill Wilson
Guy Ritchie

Regisseur
King Arthur: Legend of The Sword 3D poster

Nieuws over King Arthur: Legend of The Swo..