compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 7-7 t/m 13-7
Film van de week!
MENU

King of the Cruise

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van King of the Cruise

King of the Cruise filmstill

King of the Cruise filmstill

Delen op facebook
King of the Cruise
Nederlandse première: 12-12-2019
Nederland, 2019, 75 min,

Een rijke Schotse baron besteedt zijn tijd aan waanzinnige cruiseschepen onder romantische koppels, rijke families, hardwerkend personeel en gepensioneerde ouderen. De baron laat een eerste indruk achter dat hij een luide man is, opscheppend over zijn status.

Bekijk bij:

King of the Cruise trailer en bijzonderheden

Een paar jaar geleden zat regisseur Sophie Dros aan het water bij het Eye Filmmuseum toen er een enorm cruiseschip voorbij voer, ondanks haar claustrofobie en angst voor een cruiseschip besloot ze er een documentaire over te maken.

Trailer van King of the CruiseBekijk de trailer en de beste filmstills van de film King of the Cruisehttps://i1.ytimg.com/vi/erzZ6PVLkK4/hqdefault.jpg2019-10-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseur van de film is Sophie Dros. Je kan haar kennen van Genderbende (2017).

King of the Cruise - Bioscopen, Tijden & Tickets

Synopsis distributeur

Een kijkje in de decadente en bizarre wereld van cruise schepen, met een aandacht-zoekende Schotse Baron in de hoofdrol, op een missie om gezien te worden.

Een rijke en extravagante Schotse Baron brengt zijn tijd door op luxe cruise schepen, omgeven door romantische koppels, welgestelde families, hard werkend personeel en gepensioneerde ouderen. Een drijvende micro-gemeenschap die aantrekkelijk is voor sommigen, en afstotelijk voor anderen. King of the Cruise volgt Baron Ronald Busch Reisinger van Inneryne op een van zijn vele decadente vakantie cruises. De Baron is op het eerste gezicht een bombastische man. Hij schept op over zijn status en extravagante levensverhalen, terwijl hij met zijn schotse kilt en koninklijke cape over het dek paradeert. Gaandeweg onderzoekt de documentaire iets groters; een menselijk verlangen naar erkenning en validatie.

Productiemaatschappij: Halal

Cast & Regisseur