compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Kleine vogel

Pitch

Kleine Vogel woont in het bos en zorgt met aandacht voor de blaadjes aan de bomen. In vier korte films zien we Kleine Vogel scharrelen in de boom, over de grond, door de lucht en in het water.
Delen op facebook
Kleine vogel
2021, 21 min,

bijzonderheden

Kleine Vogel is een slapstick in animatie met veel oog voor detail, een filmjuweeltje voor iedereen. Compilate van The Little Bird and the Bees, Der kleine Vogel und die Raupe, The Little Bird and the Squirrel en Der kleine Vogel und das Blatt.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De heldere en beeldende animatiestijl van de Zwitserse illustrator en animator Lena von Döhren, is prachtig in detail, ze maakte
The Little Bird and the Bees (2020), À la découverte du monde (2017), Der kleine Vogel und die Raupe (2017), The Little Bird and the Squirrel (2015) en Der kleine Vogel und das Blatt (2012).

Kleine vogel - Bioscopen, Tijden & Tickets

Kleine vogel in de bioscoop

Wil je Kleine vogel zien? Koop of huur de film hier:Kleine Vogel woont in het bos en zorgt met aandacht voor de blaadjes aan de bomen. In vier korte films zien we Kleine Vogel scharrelen in de boom, over de grond, door de lucht en in het water.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur