compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

Korte kinderfilms Oosterbeek 2019

speciaal programma

Pitch

One Man, Eight Cameras (Naren Wilks, 2015, Verenigd Koninkrijk) 7’30”

Een man in een cirkelvormige kamer overkomt iets heel vreemds: acht versies van zichzelf veranderen in een caleidoscopische wereld.

Kuap (Nils Hedinger, 2018, Zwitserland) 7’30”

Een kikkervisje mist de kans om een kikker te worden en blijft alleen achter. Maar er is veel te ontdekken in de vijver en de lente komt zeker volgend jaar weer. Een klein verhaal over opgroeien.

Island (Max Mörtl & Robert Löbel, 2017, Duistland) 2’30”

Op een klein eiland lopen een stel exotische wezens dwars door elkaar heen.

Snail The Painter (Manuela Vladić Maštruko, 2018, Kroatië) 7’30”

Wat gebeurt er als je geel en blauw mengt? Slakken ervaren het magische plezier van het mengen van kleuren.

Running Lights ( Gediminas Siaulys, 2017, Litouwen) 11’

De ongelukkige dood van een wilde haas verandert in een bijzondere ervaring voor de kinderen die zijn lichaam vinden. Ze begraven hem in een zandbak, waarna tientallen magische wezens die in hem leefden zijn lichaam verlaten, op zoek naar een nieuw thuis. Het leven van de haas eindigt door samen te smelten met de natuur, maar hij wordt herboren in de planten en dieren om hem heen.

Abraço do Vento (José Miguel Ribeiro, 2005, Portugal), 3’

Welkom in een wereld waar ijzer en land zich vermengen en onverwachte steden ontstaan. De wind blaast het leven in de bladeren in de eeuwige levenscyclus.

The Bird and The Whale (Carol Freeman, 2018, Ierland) 7’

Een jonge walvis, gescheiden van zijn familie, ontdekt een gekooide vogel, de enige overlevende van een schipbreuk en ook verdwaald op zee. Samen proberen ze te overleven.

Blauwe maan (Marsha Onderstijn, 2004, Nederland) 2’

Wanneer Zon ontdekt dat Maan ‘s nachts eenzaam is, bedenkt hij samen met de dieren een plan om Maan op te vrolijken.

Tekkol (Jorn Leeuwerink, 2016, Nederland) 2’

Een hond helpt een kip en haar kuikens met het oversteken van de rivier, maar dan laat hij allerlei dieren over zich heen lopen.
Delen op facebook
Korte kinderfilms Oosterbeek 2019
2019, 45 min,

bijzonderheden

Geschikt voor iedereen van 4 jaar en ouder. Aanvang 14.00u

Met een speciaal samengesteld filmprogramma worden kinderen vanaf vier jaar getrakteerd op de beste korte films van eigen bodem, over het geheime leven van kikkervisjes, slakken, een walvis en een wilde haas.

De korte film is spannend, veelzijdig en heeft voor iedereen iets te bieden. Ook is het dé plek waar jong filmtalent zich als eerste aandient. Toch krijgt de korte film vaak weinig tijd op het witte doek. Om in Europa meer aandacht te geven aan korte films vieren we al een paar jaar de Europese Dag van de Korte Film

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Korte kinderfilms Oosterbeek 2019 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Korte kinderfilms Oosterbeek 2019 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Korte kinderfilms Oosterbeek 2019 zien? Koop of huur de film hier:Met een speciaal samengesteld filmprogramma worden kinderen vanaf vier jaar getrakteerd op de beste korte films van eigen bodem, over het geheime leven van kikkervisjes, slakken, een walvis en een wilde haas.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series