compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Krotkaya

Krotkaya

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, mysterie

Pitch van Krotkaya
Krotkaya filmstill
Krotkaya filmstill
Delen op facebook
Krotkaya
Nederlandse première: 26-10-2017
Frankrijk, 2017, 143 min,
Een vrouw ontvangt een pakketje. Het is het pakketje dat ze opstuurde naar haar man die in de gevangenis zit. Woest gaat ze richting gevangenis, om erachter te komen waarom haar pakketje is teruggestuurd.
trailer en bijzonderheden over Krotkaya
Deze film beleefde zijn wereldpremière op het filmfestival van Cannes. Hij draaide daar in de hoofdcompetitie en maakte zo kans op een Gouden Palm.
Aanloop van Krotkaya
Regisseur Sergey Loznitsa maakt zowel speelfilms als documentaires. De documentaires Maidan en The Event zijn van zijn hand.
BioscoopAgenda van Krotkaya

Krotkaya in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Krotkaya zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


Niets gevonden voor Krotkaya.


Een vrouw ontvangt een pakketje. Het is het pakketje dat ze opstuurde naar haar man die in de gevangenis zit. Woest gaat ze richting gevangenis, om erachter te komen waarom haar pakketje is teruggestuurd.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Een vrouw woont alleen aan de rand van een Russisch dorp. Haar man zit in de gevangenis. Op een dag krijgt ze een pakketje retour dat aan hem gericht was. Ze besluit naar de afgelegen gevangenis te reizen voor een verklaring. Zo begint het verhaal van de strijd tegen een onneembare vesting, waar sociaal onrecht aan de orde van de dag is. De medewerkers van de gevangenis zijn corrupt en de ogenschijnlijk behulpzame dorpsbewoners blijken al even onbetrouwbaar. Toch zet de vrouw alles op alles om haar man te kunnen spreken.?
A Gentle Creature is de derde speelfilm van Sergei Loznitsa (Austerlitz, My Joy) en werd in Nederland gecoproduceerd. Het virtuoze drama is geïnspireerd door Fjodor Dostojevski’s gelijknamige verhaal. De film werd dit jaar in Cannes genomineerd voor een Gouden Palm.