compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Kung Fu Panda 4 (NL)

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch

Dit voorjaar keert komedie-icoon Jack Black na bijna tien jaar terug in zijn rol als Po, de onwaarschijnlijk kungfumeester, in een hilarisch, spetterend nieuw deel van Dreamwork Animations populaire actie-comedy-franchise: Kung Fu Panda 4.
Delen op facebook
Kung Fu Panda 4 (NL)
Nederlandse première: 20-3-2024
94 min,

Bekijk bij:

meJane

Kung Fu Panda 4 (NL) trailer

Trailer van Kung Fu Panda 4 (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Kung Fu Panda 4 (NL)https://i1.ytimg.com/vi/ojKppEDn0t8/hqdefault.jpg2024-03-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Kung Fu Panda 4 (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Kung Fu Panda 4 (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Dit voorjaar keert comedy-icoon Jack Black na bijna tien jaar terug in zijn rol als Po, de onwaarschijnlijke kungfumeester, in een hilarisch, spetterend nieuw deel van DreamWorks Animations populaire actie-comedy-franchise: Kung Fu Panda 4 . Na drie levensgevaarlijke avonturen waarin hij de grootste schurken ter wereld verslaat met zijn ongekende moed en waanzinnige vechtkunsten, wacht Po, de Drakenkrijger (de voor een Golden Globe genomineerde Jack Black) een nieuwe roeping. Dit keer iets veel rustigers, hij is verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei.
Dat brengt wel wat problemen met zich mee. Ten eerste weet Po net zo veel over spiritueel leiderschap als over diten. En ten tweede moet hij heel snel een nieuwe Drakenkrijger vinden en trainen voor hij zijn nieuwe positie kan innemen.
Om het nog erger te maken, duikt er ook nog een kwaadaardige, machtige superschurk op, namelijk de Kameleon (Oscar-winnares Viola Davis), een kleine hagedis die de vorm van elk wezen kan aannemen, groot of klein. En die Kameleon heeft haar kleine kraaloogjes laten vallen op Pos Staf der Wijsheid, waarmee ze alle grote schurken die Po naar het geestenrijk heeft gestuurd terug zou kunnen halen.
Po moet dus hulp zien te vinden en die vindt hij (soort van) in de vorm van de sluwe, scherpzinnige dief Zhen (Golden Globe-winnares Awkwafina). Zhen is een steppevos die Po nogal tegen zijn vacht instrijkt, maar die onmisbare talenten blijkt te hebben. Om de Vredesvallei te beschermen en uit de reptielenklauwen van de Kameleon te houden, moet dit komische, vreemde duo samenwerken. Gaandeweg ontdekt Po dat helden op de meest onwaarschijnlijke plekken opduiken.
In de Nederlandse versie van Kung Fu Panda 4 zijn opnieuw de stemmen te hore