compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

L'amour et les forêts

Just the Two of Us

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikAngst

Pitch van L'amour et les forêts

Melvil Poupaud (Gr%E9goire%20Lamoureux) en Virginie Efira (Blanche%20Renard%20%2F%20Rose%20Renard)

Melvil Poupaud (Gr%E9goire%20Lamoureux) en Virginie Efira (Blanche%20Renard%20%2F%20Rose%20Renard)

Delen op facebook
L'amour et les forêts
Nederlandse première: 27-6-2024
Frankrijk, 2023, 105 min,

In L'amour et les for�ts denkt Blanche Gregoire de ware te hebben gevonden wanneer zij Greg Lamoureux ontmoet. Al snel verandert de relatie in een giftige met een bezitterige en gevaarlijke man.

L'amour et les forêts trailer

Trailer van L'amour et les forêtsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film L'amour et les forêtshttps://i1.ytimg.com/vi/Vr_dcY1F3-g/hqdefault.jpg2023-06-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

L'amour et les forêts - Bioscopen, Tijden & Tickets

L'amour et les forêts in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Wanneer Blanche Greg ontmoet, denkt ze dat hij de ware is. Maar hun relatie blijkt al snel toxisch en vertoont Greg steeds meer bezitterig en zelfs gevaarlijk gedrag.

Wanneer Blanche Gregoire ontmoet, denkt ze haar ware liefde gevonden te hebben. Al snel stort ze zich in hun gepassioneerde relatie, de waarschuwingen van haar familie en tweelingzus Rose negerend. Maar ze raakt daardoor ook meer en meer verstrikt in de greep van de bezitterige Gregoire. Blijft Blanche zijn slachtoffer of overwint ze haar schaamte en bevrijdt ze zich uit de greep van haar steeds gevaarlijkere echtgenoot? Gebaseerd op het boek De Liefde en de Wouden van Eric Reinhardt.

Productiemaatschappij: Canal+ (participation), Cin+ (participation), France 2 Cinma (co-production), France Tlvisions (participation), Indfilms 11 (in association with), La Banque Postale Image 16 (in association with), Les Films de Franoise (co-production), Rectangle Productions, Rgion Normandie (support), SOF

Cast & Regisseur

Virginie Efira

Blanche%20Renard%20%2F%20Rose%20Renard
Melvil Poupaud

Gr%E9goire%20Lamoureux