compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

L'Humanoïde

Pitch

In The Humanoid laat de kwaadaardige Graal de nietsvermoedende piloot Golob een chemisch goedje toedienen, waarmee deze een onverslaanbare en hersenloze automaat wordt. De mensen van het planeet Metropolis - voorheen bekend als Aarde - moeten zien te voorkomen dat Graal een leger van deze soldaten kan creëren.
Delen op facebook
L'Humanoïde
Italië, 1979, 100 min,

bijzonderheden

De openingsscene, de aanval op het vreedzame wetenschappelijke laboratorium door de vijandelijke soldaten, werd geregisseerd door Enzo G. Castellari, die niet opgenomen is op de aftiteling. Overigens liet regisseur Quentin Tarrantino Enzo G. Castellari in de film Inglourious Basterds (2009) acteren als een soort eerbetoon.
De film probeert veel elementen van de kort daarvoor verschenen Star Wars: Episode IV - A New Hope (1977) na te bootsen, zoals dezelfde belettering, personages die ongeveer dezelfde kleding dragen en regisseur Aldo Lado werd als George Lewis aangeduid op internationale posters, wat moet lijken op George Lucas

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Twee andere speelfilms zijn gemaakt in de late jaren 1970 met actrice Barbara Bach en acteur Richard Kiel "Force 10 from Navarone" (1978) en The Spy Who Loved Me (1977).
Niet officiële regisseur Enzo G. Castellari maakte eerder The Inglorious Bastards (1978) en Il grande racket (1976).
Regisseur Aldo Lado werkte eerder mee aan de film Il conformista (1970).

L'Humanoïde - Bioscopen, Tijden & Tickets

L'Humanoïde in de bioscoop

Wil je L'Humanoïde zien? Koop of huur de film hier:De nietsvermoedende piloot Golob krijgt een chemisch goedje toegediend en wordt een hersenloze en onverwoestbare automaat. De bewoners van het planeet Metropolis moeten voorkomen dat er meer automaten komen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Merope

Cast & Regisseur

Barbara Bach

Lady Agatha
Corinne Clery

Barbara Gibson (as Corinne Clery)
Aldo Lado

Regisseur