compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 17-9 t/m 23-9
Film van de week!
MENU

La Última Primavera

Voor alle leeftijden

Pitch

La Última Primavera is aangrijpend sociaal-realistisch drama en een intiem portret van de Spaanse familie Gabarre Mendoza.
Delen op facebook
La Última Primavera
Nederlandse première: 29-10-2020
Nederland, Spanje, 77 min,

La Última Primavera trailer

Trailer van La Última PrimaveraBekijk de trailer en de beste filmstills van de film La Última Primaverahttps://i1.ytimg.com/vi/0zyIsCsQ95M/hqdefault.jpg2020-09-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

La Última Primavera - Bioscopen, Tijden & Tickets

La Última Primavera in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

In La Cañada Real, een sloppenwijk net buiten Madrid, loopt de spanning op wanneer de bewoners te horen krijgen dat ze hun zelfgebouwde huizen moeten verlaten. Het land waarop ze wonen is verkocht. David, vader van het gezin en een hardwerkende schroothandelaar, wil niet bij de pakken neerzitten en zoekt naar een oplossing binnen het bureaucratische systeem. Maar zijn vrouw, de altijd vrolijke Augustina, weet zich van wanhoop geen raad en ook de jongere leden van de familie, oudste zoon David, schoondochter Maria en de jonge Alejandro (9) worstelen met besef dat binnenkort alles gaat veranderen. La Última Primavera is aangrijpend sociaal-realistisch drama en een intiem portret van de Spaanse familie Gabarre Mendoza. De film is het speelfilmdebuut van de Nederlands-Spaanse filmmaker Isabel Lamberti die eerder twee broertjes uit de Mendoza familie filmde in haar afstudeerfilm Volando Voy (2015).

Productiemaatschappij: IJswater Films, Tourmalet Films