compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

La Última Primavera

****0
Waardering: 4/5
Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van La Última Primavera

La Última Primavera filmstill

La Última Primavera filmstill

Delen op facebook
La Última Primavera
Nederlandse première: 29-10-2020
Nederland, Spanje, 2020, 77 min,

In La Última Primavera (De laatste lente) wordt een groep krakers in een sloppenwijk nabij Madrid gedwongen hun zelfgebouwde huizen te verlaten, als de grond waar die huizen op gebouwd zijn verkocht wordt. De leden van de het uitgebreide Gabarre Mendoza familie gaan elk anders om met de aanstaande verhuizing.

Bekijk bij:

La Última Primavera trailer en bijzonderheden

De film won de prijs voor beste debuut tijdens het San Sebastián International Film Festival 2020.

Trailer van La Última PrimaveraBekijk de trailer en de beste filmstills van de film La Última Primaverahttps://i1.ytimg.com/vi/0zyIsCsQ95M/hqdefault.jpg2020-09-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Nederlands-Spaanse regisseur Isabel Lamberti filmde eerder twee broertjes uit de Mendoza familie in haar afstudeerfilm Volando voy (2015) en voor haar eerste korte documentaire "Vuurrood" (2014) won ze de publieksprijs tijdens Film by the Sea 2014.

La Última Primavera - Bioscopen, Tijden & Tickets

La Última Primavera in de bioscoop

Wil je La Última Primavera zien? Koop of huur de film hier:In een sloppenwijk nabij Madrid wordt een groep krakers gedwongen hun zelfgebouwde huizen te verlaten als de grond waarop ze wonen wordt verkocht. Elk lid van de familie gaat anders om met het aankomend verlies.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

La Última Primavera is aangrijpend sociaal-realistisch drama en een intiem portret van de Spaanse familie Gabarre Mendoza.

In La Cañada Real, een sloppenwijk net buiten Madrid, loopt de spanning op wanneer de bewoners te horen krijgen dat ze hun zelfgebouwde huizen moeten verlaten. Het land waarop ze wonen is verkocht. David, vader van het gezin en een hardwerkende schroothandelaar, wil niet bij de pakken neerzitten en zoekt naar een oplossing binnen het bureaucratische systeem. Maar zijn vrouw, de altijd vrolijke Augustina, weet zich van wanhoop geen raad en ook de jongere leden van de familie, oudste zoon David, schoondochter Maria en de jonge Alejandro (9) worstelen met besef dat binnenkort alles gaat veranderen. La Última Primavera is aangrijpend sociaal-realistisch drama en een intiem portret van de Spaanse familie Gabarre Mendoza. De film is het speelfilmdebuut van de Nederlands-Spaanse filmmaker Isabel Lamberti die eerder twee broertjes uit de Mendoza familie filmde in haar afstudeerfilm Volando Voy (2015).

Productiemaatschappij: IJswater Films, Tourmalet Films