compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > La Conquête

La Conquête

***00
Waardering: 3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

biografie

Pitch van La Conquête
La Conquête filmstill
La Conquête filmstill
Delen op facebook
La Conquête
Nederlandse première: 14-7-2011
Frankrijk, 2011, 105 min,
La Conquête gaat over het reilen en zeilen van een Franse premier in functie, in dit geval president Nicolas Sarkozy. De film houdt het midden tussen een biografie van Nicolas Sarkozy en zijn race voor het presidentschap samen met de vuile spelletjes die daarbij komen kijken en de onvermijdelijke scheiding van zijn vrouw Cécilia.
trailer en bijzonderheden over La Conquête
Het is voor het eerst in de Franse filmgeschiedenis dat er een film is gemaakt over een Franse president die tijdens het schieten van de film zijn functie nog bekleedt. Nog bijzonderder is dat juist deze film op het filmfestival in Cannes is vertoond, zonder dat hij gecensureerd is of zelfs geweigerd.
Aanloop van La Conquête
Xavier Durringer maakte een klein decennium geleden de serie ‘Lady Bar’ een filmserie over een middelbare Fransman die naar Thailand vertrekt en daar verliefd word op een jong, Thais meisje.
Recensies van La Conquête
BioscoopAgenda van La Conquête

La Conquête in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je La Conquête zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


La Conquête gaat over het reilen en zeilen van een Franse premier in functie, in dit geval president Nicolas Sarkozy. De film houdt het midden tussen een biografie van Nicolas Sarkozy en zijn race voor het presidentschap.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen