compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

La Contadora de Películas

The Movie Teller

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch

In La Contadora de Películas kan María Margarita - de jongste van vier broers en zussen in een mijnstadje in Chili - films na vertellen. Het buitengewone talent van het meisje zal zich door het dorp verspreiden en het lot van haar familie veranderen terwijl het land voor altijd verandert.
Delen op facebook
La Contadora de Películas
Nederlandse première: 13-6-2024
Chili, Frankrijk, Spanje, 2023, 116 min,

La Contadora de Películas trailer en bijzonderheden

Met opvallende optredens van Academy Award-genomineerde Bérénice Bejo, BAFTA-genomineerde Daniel Brühl en meervoudig Goya Award-winnaar Antonio de la Torre.

Trailer van La Contadora de PelículasBekijk de trailer en de beste filmstills van de film La Contadora de Películashttps://i1.ytimg.com/vi/egPOx-tZyFc/hqdefault.jpg2024-03-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

La Contadora de Películas - Bioscopen, Tijden & Tickets

La Contadora de Películas in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Een jonge vrouw gebruikt haar talent als verhalenverteller om de magie van de beelden die ze in de bioscoop heeft gezien te delen met de arme inwoners van een mijngemeenschap in de Chileense woestijn.

Zondag is de favoriete dag van Mara Margarita, dan gaat ze namelijk met haar ouders en broers naar de bioscoop. Wanneer haar familie na een tegenslag geen geld meer heeft voor het wekelijkse uitje, blijkt Mara een bijzonder talent te hebben; ze kan films tot in detail fantastisch navertellen. Haar gave neemt een steeds groter publiek mee naar de wondere wereld van film, maar ondertussen staat het Chileense mijnstadje waar Mara woont op het punt voor altijd te veranderen.

Productiemaatschappij: A Contracorriente Films, Altara Films, Contadora Films, Embankment Films, Euskaltel-Telecable, HBO, Institut Catal de les Empreses Culturals (ICEC), Instituto de la Cinematografa y de las Artes Audi, Latido Films, Programa Ibermedia, Radio Televisin Espaola (RTVE), Silendum Films, Televisi de Catalunya (TV3)

Cast & Regisseur