compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

La Fameuse Invasion des Ours en Sicile

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van La Fameuse Invasion des Ours en Sicile

La Fameuse Invasion des Ours en Sicile filmstill

La Fameuse Invasion des Ours en Sicile filmstill

Delen op facebook
La Fameuse Invasion des Ours en Sicile
Nederlandse première: 18-12-2019
Frankrijk, Italië, 2019, 82 min,

Om zijn zoon te redden die door jagers in de Siciliaanse bergen is gekidnapt, besluit Léonce, de Berenkoning, het land van de mensen binnen te vallen met de hulp van zijn clan.

La Fameuse Invasion des Ours en Sicile trailer en bijzonderheden

De film heeft Junior Giraldillo en Special Jury Mention award gewonnen tijdens Seville European Film Festival (2019). Het karakter van Almerina verscheen niet in de roman waarop de film is gebaseerd. Onder de foto's die in het koninklijk paleis hangen, zijn enkele illustraties van Dino Buzzati, auteur van de originele roman.

Trailer van La Fameuse Invasion des Ours en SicileBekijk de trailer en de beste filmstills van de film La Fameuse Invasion des Ours en Sicilehttps://i1.ytimg.com/vi/_e9B3K4OZOE/hqdefault.jpg2019-12-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseur van de film is Lorenzo Mattotti je kan hem kennen van Peur(s) du noir (2007). De stemacteur is Leïla Bekhti je kan haar kennen van 'Chanson douce' (2019) en van La lutte des classes (2019).

La Fameuse Invasion des Ours en Sicile - Bioscopen, Tijden & Tickets

La Fameuse Invasion des Ours en Sicile in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je La Fameuse Invasion des Ours en Sicile zien? Koop of huur de film hier:In de film De beroemde bereninvasie van Sicilië wordt de zoon van de Léonce, de Berenkoning gekidnapt door jagers. Om zijn zoon te redden besluit hij het land van de mensen binnen te vallen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De fantasierijke en stoere animatiefilm De Beroemde bereninvasie van Sicilië is gebaseerd op het boek van Dino Buzzati. Regisseur Lorenzo Mattotti maakte van het spannende avontuur een visueel spektakel over een berenvolk dat naar de mensenwereld trekt om de ontvoerde zoon van hun koning op te sporen.

De fantasierijke en stoere animatiefilm De Beroemde bereninvasie van Sicilië is gebaseerd op het boek van Dino Buzzati. RegisseurLorenzo Mattotti maakte van het spannende avontuur een visueel spektakel over een berenvolk dat naar de mensenwereld trekt om de ontvoerde zoon van hun koning op te sporen. Lang geleden verdween Tonio, de zoon van de berenkoning Leonzio. Vastberaden om zijn zoon terug te vinden, vertrekt Koning Leonzio samen met het berenvolk richting de mensenwereld voordat de strenge winter aanbreekt. Een onbetrouwbare tovenaar, een reusachtig zeemonster en een sluwe mensenkoning maken het de beren haast onmogelijk de mensenwereld te bereiken en naar Tonio te zoeken. Maar Leonzio geeft niet op. Uiteindelijk bevalt het leven onder de mensen de beren wel. Tot ze de slechte gewoontes van de mensen beginnen over te nemen.
De Beroemde bereninvasie van Sicilië werd geselecteerd voor het Cannes Filmfestival in de sectie Un Certain Regard, en voor het kinderfilmfestival Cinekid.

Productiemaatschappij: France 3 Cinéma, Indigo Film, Piste Rouge (sound post-production), Prima Linéa Productions