compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

La Llorona

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van La Llorona

La Llorona filmstill

La Llorona filmstill

Delen op facebook
La Llorona
Frankrijk, Guatemala, 2019, 97 min,

La Llorona is de nieuwe film van de Guatemalteekse cineast Jayro Bustamante (Ixcanul, Temblores). Een magisch-realistisch en politiek drama, waarin een familie wordt achtervolgd door een duister verleden.

Bekijk bij:

CinemembermeJane

La Llorona trailer

Trailer van La LloronaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film La Lloronahttps://i1.ytimg.com/vi/qXHy2wp3W80/hqdefault.jpg2020-03-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

La Llorona - Bioscopen, Tijden & Tickets

La Llorona in de bioscoop

Wil je La Llorona zien? Koop of huur de film hier:


meJane Cinemember


Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

La Llorona is de nieuwe film van de Guatemalteekse cineast Jayro Bustamante (Ixcanul, Temblores). Een magisch-realistisch en politiek drama, waarin een familie wordt achtervolgd door een duister verleden. Dertig jaar na de burgeroorlog in Guatemala wordt oud-legeraanvoerder Enrique Monteverde schuldig bevonden voor zijn aandeel in de genocide, maar door een vormfout gaat de inmiddels bejaarde man vrijuit. Terwijl de protesten van de bevolking op straat steeds luider klinken, trekt hij zich met zijn familie en personeel terug in zijn luxueuze woning. Met de komst van de mysterieuze Alma, een nieuwe Indiaanse bediende, beginnen de gruweldaden uit het verleden de familie te teisteren. La Llorona is onderdeel van een drieluik, waarmee regisseur Jayro Bustamante de problemen in zijn thuisland Guatemala aankaart. In zijn Zilveren Beer-winnende film Ixcanul (2015) ging het over de achtergestelde positie van de Maya’s, en met Temblores (2019) richtte hij zijn pijlen op de discriminatie van homoseksuelen. Met La Llorona legt Bustamante een pijnlijk stukje geschiedenis bloot: de burgeroorlog in de jaren ’80. La Llorona ging in première op het Filmfestival van Venetië, waar Bustamante de prijs won voor Beste Film in de sectie Venice Days.

Productiemaatschappij: El Ministerio de Cultura Y Deportes de Guatamala, La Casa de Production, Les Films du Volcan