compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

La mif (EN

The Fam

Mogelijk schadelijk tot 12 jaars,t

Pitch

La Mif is een eerlijk en openhartig portret van jonge vrouwen die, ondanks hun onzekere situatie, bruisen van levenslust.
Delen op facebook
La mif (EN
Nederlandse première: 24-3-2022
Zwitserland, 2021, 110 min,

La mif (EN trailer

Trailer van La mif (ENBekijk de trailer en de beste filmstills van de film La mif (ENhttps://i1.ytimg.com/vi/41b83CIvuAI/hqdefault.jpg2022-03-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

La mif (EN - Bioscopen, Tijden & Tickets

La mif (EN in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je La mif (EN zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

La Mif vertelt het verhaal van zeven jonge vrouwen die samenwonen onder hetzelfde dak, als een familie, zonder dat ze daar zelf voor kozen. Met ieder hun eigen achtergrond en levensverhaal vinden ze in deze opvang iets wat lijkt op een thuis. Ze delen vreugde en verdriet en rebelleren hartstochtelijk tegen de tekortkomingen in hun leven. Bevlogen directeur Lora doet er alles aan om de groep zo goed mogelijk te ondersteunen, maar haar emotionele inzet is eindig en conflicten zijn onvermijdelijk in deze diverse surrogaatfamilie. La Mif is een eerlijk en openhartig portret van jonge vrouwen die, ondanks hun onzekere situatie, bruisen van levenslust.

Productiemaatschappij: Fresh Production, Radio Tlvision Suisse (RTS) (co-production)