compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 18-8 t/m 24-8
Film van de week!
MENU

La Novia del Desierto

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van La Novia del Desierto

Claudio Rissi ('El Gringo' Julio Alfredo Corvalán) en Paulina Garcia (Teresa Godoy)

Claudio Rissi ('El Gringo' Julio Alfredo Corvalán) en Paulina Garcia (Teresa Godoy)

Delen op facebook
La Novia del Desierto
Nederlandse première: 23-11-2017
Argentinië, Chili, 2017, 78 min,

Teresa valt in een zwart gat als ze haar baan als huishoudster kwijtraakt. Als ze haar tas verliest, gaat ze daar samen met een marktkoopman naar op zoek. De zoektocht brengt haar in contact met een leven dat haar tot dan toe onbekend was.

Bekijk bij:

Cinemember

La Novia del Desierto trailer en bijzonderheden

Deze film werd geselecteerd voor de officiële selectie van Un Certain Regard op het filmfestival van Cannes 2017 en werd genomineerd voor de Gouden Camera.

Trailer van La Novia del DesiertoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film La Novia del Desiertohttps://i1.ytimg.com/vi/yKQrNilSwzY/hqdefault.jpg2017-11-06
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Hoofdrolspeelster Paulina Garcia was eerder te zien in Gloria. De Argentijnse regisseurs Cecilia Atán en Valeria Pivato maken met deze film hun speelfilmdebuut.

La Novia del Desierto - Bioscopen, Tijden & Tickets

La Novia del Desierto in de bioscoop

Wil je La Novia del Desierto zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De 54-jarige Teresa valt in een zwart gat als ze haar baan kwijtraakt. Als ze ook nog haar tas verliest, gaat ze daar samen met een marktkoopman naar op zoek en komt in contact met een leven dat haar tot dan toe onbekend was.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De 54-jarige Teresa heeft decennialang als inwonend huishoudster gewerkt in Buenos Aires. Van de ene op de andere dag valt haar veilige basis weg als de familie voor wie ze werkt het huis verkoopt. Ze accepteert noodgedwongen een nieuwe betrekking in het verre San Juan. Onderweg komt ze in contact met marktkoopman Gringo. Wanneer Teresa haar tas verliest, gaat Gringo haar helpen deze terug te vinden. Samen trekken ze door de woestijn op zoek naar haar spullen. Voor het eerst ervaart Teresa een leven dat ze nooit eerder gekend heeft.
De rol van Teresa wordt op indrukwekkende wijze vertolkt door Paulina Garcia die eerder furore maakt in Gloria. De Argentijnse regisseurs Cecilia Atán en Valeria Pivato maakten met La Novia del Desierto hun speelfilmdebuut. De film werd geselecteerd voor de officiële selectie van Un Certain Regard op het filmfestival van Cannes 2017 en werd genomineerd voor de Gouden Camera.

Productiemaatschappij: Ceibita Films, El Perro en la Luna, Filmcoopi Zürich, Haddock Films, Primer Plano Film Group

Cast & Regisseur

Paulina Garcia

Teresa Godoy
Claudio Rissi

'El Gringo' Julio Alfredo Corvalán
Cecilia Atán

Regisseur
La Novia del Desierto poster