compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 17 25-4 t/m 1-5
WEB | mobiel
Avengers: Endgame - Film van de week!
MENU
Home > Films > La región salvaje

La región salvaje

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarSeksGrof taalgebruik

drama, filmhuis

Pitch van La región salvaje
La región salvaje: Ruth Ramos (Alejandra)
La región salvaje: Ruth Ramos (Alejandra)
Delen op facebook
La región salvaje
Nederlandse première: 15-6-2017
Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Mexico, Noorwegen, Zwitserland, 2016, 100 min,
Alejandra is gevangen in een slecht huwelijk met Angel, die in het geheim een relatie heeft met haar broer. Alejandra ontmoet de mysterieuze Veronica die haar diepste verlangens onthuld. Dit is een bron van zowel genot als zelfdestructie.
trailer en bijzonderheden over La región salvaje
Deze film ging in première op het filmfestival van Venetië, Daar won de regisseur de Zilveren Leeuw voor beste regie.
Aanloop van La región salvaje
Dit is de nieuwe film van Amat Escalante. Met zijn film Heli gooide hij hoge ogen. Hij won daarmee de prijs voor Beste Regie op het filmfestival van Cannes.
Onze recensie
***1/20

Recensie La región salvaje

“Even dying is an act of eroticism”, zegt iemand in David Cronenbergs Shivers. Cronenbergs films gaan vaak over het idee van erotiek als overschrijding van de grens tussen genot en destructie. En het is dat grensgebied wat ook Amat Escalante exploreert in La región salvaje. ...lees de volledige recensie
BioscoopAgenda van La región salvaje

La región salvaje in de bioscoop

Wil je La región salvaje zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Alejandra is gevangen in een slecht huwelijk met Angel, die in het geheim een relatie heeft met haar broer. Alejandra ontmoet de mysterieuze Veronica die haar diepste verlangens onthuld. Van de regisseur van Heli.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Deze Mexicaanse film over seksueel verlangen won de Zilveren Leeuw voor beste regisseur op het filmfestival van Venetië. En is geselecteerd voor het Internationaal Film Festival Rotterdam.

Alejandra zit vast in een uitgeblust huwelijk met Angel. Via haar broer Fabian ontmoet ze de mysterieuze Veronica. Zowel broer als zus komen door Veronica hun diepste verlangens op het spoor. De gevolgen daarvan zetten het leven van Alejandra op zijn kop. Veronica brengt ze namelijk naar een mysterieuze aanwezigheid in het bos. Het blijkt zowel een bron van genot als zelfvernietiging.
La región salvaje is volstrekt uniek en onvoorspelbaar. Erotiek, sociaal drama, science fiction en horror gaan hand in hand. Niet alleen de chauvinistische Mexicaanse samenleving maar ook onze eigen onbewuste verlangens wordt een spiegel voor gehouden.
Regisseur Amat Escalante won eerder met Heli de prijs voor beste regisseur op het Filmfestival van Cannes.