compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

La Ruche (EN subtitles)

The Hive

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van La Ruche (EN subtitles)

Sophie Breyer (Marion)

Sophie Breyer (Marion)

Delen op facebook
La Ruche (EN subtitles)
Nederlandse première: 21-7-2022
België, Frankrijk, 2021, 81 min,

In La ruche wonen tienerzussen Marion, Claire en Louise samen met hun bipolaire moeder Alice. De oudste, Marion, doet er alles aan om het gezin bij elkaar te houden, terwijl hun moeder in een destructieve neerwaartse spiraal belandt.

La Ruche (EN subtitles) trailer

Trailer van La Ruche (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film La Ruche (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/KhsRQM90vE4/hqdefault.jpg2022-07-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van de Belgische cineast Christophe Hermans.

La Ruche (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

La Ruche (EN subtitles) in de bioscoop


Ook te zien:
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Zinderend coming-of-age-verhaal over drie tienerzussen die heel wat te stellen hebben met hun bipolaire moeder.

Al zolang ze zich kunnen herinneren hebben tienerzussen Marion, Claire en Louise geleefd op het ritme van de buien van hun moeder Alice (Ludivine Sagnier): dan weer prettig gestoord en ondernemend, dan weer depressief en giftig. Vooral de oudste, Marion, doet er alles aan om het gezin bij elkaar te houden. Liever zou ze haar vleugels uitslaan en naar Brazilië vertrekken om te dansen. Maar hoe kan ze haar zussen achterlaten in de destructieve spiraal waarin hun moeder elke dag verder wegzakt? La ruche (de bijenkorf) is het speelfilmdebuut van de Belgische cineast Christophe Hermans. Voor de cinematografie werkte hij samen met fotograaf Lara Gasparotto, die bekend staat om haar intieme benadering van het vrouwelijk lichaam en de adolescentie. Samen met de acteurs brengen ze de liefdevolle en explosieve relatie tussen moeder en dochters (waarvan de jongste de échte dochter van Ludivine Sagnier is) zinderend tot leven.

Productiemaatschappij: Avenue B Productions, Frakas Productions

Nieuws over La Ruche (EN subtitles)