compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Laavor et hakir

Laavor et hakir

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

filmhuis, komedie, romantiek

Pitch van Laavor et hakir
Laavor et hakir filmstill
Laavor et hakir filmstill
Delen op facebook
Laavor et hakir
Nederlandse première: 17-8-2017
Israël, 2016, 110 min,
Michal staat op het punt te trouwen maar één dag van haar bruiloft gaat verloofde ervandoor. Ze weigert de bruiloft te annuleren en eist van God dat hij haar binnen 24 uur een nieuwe verloofde geeft.
trailer en bijzonderheden over Laavor et hakir
Hoofdrolspeler Noa Kooler, een actrice die vooral komisch werk maakt, werd in Israël bekroond met de prijs voor beste actrice van het jaar.
Aanloop van Laavor et hakir
Regisseur Rama Burshtein maakte eerder de film Fill the Void. Ook die film gaat over een bruiloft binnen een orthodoxe omgeving.
BioscoopAgenda van Laavor et hakir

Laavor et hakir in de bioscoop

Wil je Laavor et hakir zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


Niets gevonden voor Laavor et hakir.


Michal staat op het punt te trouwen maar één dag van haar bruiloft gaat verloofde ervandoor. Ze weigert de bruiloft te annuleren en eist van God dat hij haar binnen 24 uur een nieuwe verloofde geeft.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Bekroonde Israëlische regisseur Rama Burshtein (Fill the Void) brengt een onconventionele en uiterst charmante romantische komedie over liefde en huwelijk in de chassidische gemeenschap.

Dertiger Michal is van plan in het huwelijksbootje te stappen. Echter ziet haar verloofde in Michal niet de liefde van zijn leven en verbreekt de relatie. Michal besluit verder te gaan met de voorbereidingen voor de bruiloft. Ze legt de datum vast en stelt zichzelf een deadline. Ze heeft een maand de tijd om een geschikte huwelijkskandidaat te vinden. Ze heeft de locatie, de trouwjurk, het appartement; nu nog de bruidegom. Ze roept de hulp in van een huwelijksbemiddelaar en ontmoet in korte tijd heel veel potentiële partners. Zal zij haar Mister Right weten te vinden? Als ze kort voor de bruiloft nog steeds geen bruidegom heeft weten te strikken, besluit ze maar op de Goddelijke Voorzienigheid te vertrouwen.