compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Laavor et hakir

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Laavor et hakir

Laavor et hakir filmstill

Laavor et hakir filmstill

Delen op facebook
Laavor et hakir
Nederlandse première: 17-8-2017
Israël, 2016, 110 min,

Michal staat op het punt te trouwen maar één dag van haar bruiloft gaat verloofde ervandoor. Ze weigert de bruiloft te annuleren en eist van God dat hij haar binnen 24 uur een nieuwe verloofde geeft.

Laavor et hakir trailer en bijzonderheden

Hoofdrolspeler Noa Kooler, een actrice die vooral komisch werk maakt, werd in Israël bekroond met de prijs voor beste actrice van het jaar.

Trailer van Laavor et hakirBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Laavor et hakirhttps://i1.ytimg.com/vi/JYaav2piUTE/hqdefault.jpg2017-06-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Rama Burshtein maakte eerder de film Fill the Void. Ook die film gaat over een bruiloft binnen een orthodoxe omgeving.

Laavor et hakir - Bioscopen, Tijden & Tickets

Laavor et hakir in de bioscoop

Wil je Laavor et hakir zien? Koop of huur de film hier:Michal staat op het punt te trouwen maar één dag van haar bruiloft gaat verloofde ervandoor. Ze weigert de bruiloft te annuleren en eist van God dat hij haar binnen 24 uur een nieuwe verloofde geeft.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Bekroonde Israëlische regisseur Rama Burshtein (Fill the Void) brengt een onconventionele en uiterst charmante romantische komedie over liefde en huwelijk in de chassidische gemeenschap.

Dertiger Michal is van plan in het huwelijksbootje te stappen. Echter ziet haar verloofde in Michal niet de liefde van zijn leven en verbreekt de relatie. Michal besluit verder te gaan met de voorbereidingen voor de bruiloft. Ze legt de datum vast en stelt zichzelf een deadline. Ze heeft een maand de tijd om een geschikte huwelijkskandidaat te vinden. Ze heeft de locatie, de trouwjurk, het appartement; nu nog de bruidegom. Ze roept de hulp in van een huwelijksbemiddelaar en ontmoet in korte tijd heel veel potentiële partners. Zal zij haar Mister Right weten te vinden? Als ze kort voor de bruiloft nog steeds geen bruidegom heeft weten te strikken, besluit ze maar op de Goddelijke Voorzienigheid te vertrouwen.

Productiemaatschappij: Avi Chai fund, Gesher Fund, Keshet Broadcasting, Norma Productions, Rabinovich Film Fund Cinema Project

Cast & Regisseur

Nieuws over Laavor et hakir